Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Høst Møn

Høst Møn 2022

http://www.hoestmoen.dk
Organizer Høst Møn
Venue Møn Camping
Hårbøllevej 87, 4792 Askeby
Date Friday 26-28. August 2022
Open from 12:00
Show starts 14:00

HØST MØN 2022
Høst Møn er sommerens sidste festival og din nye årlige tradition. Festivalen finder sted den sidste weekend af august på en billedskøn campingplads i Hårbølle på Møn.

Vi ligger lige ud til havet under Møns berømte stjernehimmel. Vi har økologiske øl fra mikrobryggeriet To Øl og lokalbrygget gin med kridt fra klinten. Vi har fællesspisning under kulørte lamper, og vigtigst af alt overhovedet har vi koncerter med nogle af landets - og til tider udlandets - mest spændende navne.

I år har vi indtil videre annonceret følgende kunstnere:

Rigmor
Selina Gin
Luster
Viik

Programmet for 2021 bestod af Iceage, Mammút, Communions, Brimheim, Prisma, Camilla Munck, Barbro, The Tremolo Beer Gut og Sista Bossen.

TO DAGE I SUS OG RUS
Billetprisen inkluderer alle festivalers ABC: Aftensmad, Bands og Camping. Der er 2 af det første, 10 af det andet og nok af det tredje.

Vi starter tidligt om fredagen, så planlæg allerede din fridag, så du kan få den forlængede og forskudte sommerferie, som du så åbenlyst har fortjent.

Vi sætter busser ind, så du kan komme trygt frem og tilbage uden at bidrage til trængslen på de trængte motorveje.

Du kan gøre, hvad du vil på Høst Møn - med eller uden børn og søvn. Omgivelserne er trygge, og rammerne er vide, og hvis du vil bade om natten og drikke om morgenen, så kan du gøre det. Så længe du ikke snakker foran scenen, når musikken spiller. Læs mere her:

www.hoestmoen.dk
www.facebook.com/hoestmoen
www.instagram.com/hoestmoen

HØST MØN 2022
Høst Møn er sommerens sidste festival og din nye årlige tradition. Festivalen finder sted den sidste weekend af august på en billedskøn campingplads i Hårbølle på Møn.

Vi ligger lige ud til havet under Møns berømte stjernehimmel....

Ticket name Choose amount
Partoutbillet 800,00 DKK
-
0
+
Børnebillet (3-12 år) / (begrænset antal) 300,00 DKK

SOLD OUT

1stk. autocamper/campingvogn (begrænset antal) 100,00 DKK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve