THE FIRST MONDAY IN MAY

Cinemateket USF
02-07. mai 2017
Dørene åpner kl 17:45
Dørene stenger kl 17:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15221

TIR 2. MAI KL. 18.00
SØN 7. MAI KL. 17.00

The First Monday in May. Regi: Andrew Rossi. USA 2016. Utleie: Edge Entertainment. Engelsk tale, svenske undertekster. DCP, 1 t 30 min.

I dokumentaren First Monday in May skildrer regissør Andrew Rossi (Page One: The New York Times) en fascinerende kombinasjon av high fashion og kjendiser i en av verdens største motearrangementer. Sammen med Anna Wintour, redaktør av Vogue, og Andrew Bolton, hovedkurator av The Metropolitan Museum of Arts Costume Institute, følger vi fremstillingsprosessen fra konsept til design, og til slutt den store åpningen på den årlige Met Gala-utstillingen «Kina: Through The Looking Glass». Både utstillingen og dokumentaren viser hvordan motedesign er inspirert av kinesisk kunst, musikk og spesielt film.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
THE FIRST MONDAY IN MAY 2. MAI KL. 18.00 - KJØP kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk