Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Signe Svendsen & Hjorth/Skjærbæk

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Limfjordsteatret
Limfjordsvej 97, Nykøbing Mors, Danmark
Date Thursday 24. March 2022
Open from 19:00 to 22:00
Show starts 20:00

Signe Svendsen & Hjorth/Skjærbæk, forår ’22

Uden at lefle for nogen eller noget har Signe Svendsen skabt sin helt egen niche i dansk musik. Album for album, koncert for koncert, har hun lagt personlighed til og står tydelig som en stærk entertainer, som sangskriver og med en stemme, der rummer et insisterende nærvær og en sjælfuldhed.
Når Signe Svendsen kalder Palle Hjorth og Lars Skjærbæk ind til turné, er det for at kaste nyt lys over bagkataloget og lufte helt nye sange.
Til foråret kan publikum opleve Signe Svendsens sange i denne nedbarberede, eksperimenterende og nærmest filmiske udgave.

” Det her er et ægte ønskescenarie. Når jeg spiller mine sange i den her trio-version, kan alt vitterligt ske. Vi kan gå fra blåt til storladent, fra fint til voldsomt. Der er plads til at fortælle historierne og plads til at folk kan få lov til at flyde væk fra hverdagen på et trip af ord og toner - jeg elsker det virkelig.”

Sammen med de to musikere har Signe Svendsen indspillet EP’en ”Genbesøgt”, der udkom i august 2021. EP’en består af udvalgte sange fra bagkataloget i helt nye versioner; gen-elsket og ny-indspillet.

Signe Svendsen lancerede sin trio i det vanvittige år 2020 og følger nu succesen op med en turné i marts/april 2022. Det er på mindre venues og steder, hvor folk får en anden og mere intim oplevelse.

Signe Svendsen & Hjorth/Skjærbæk, forår ’22

Uden at lefle for nogen eller noget har Signe Svendsen skabt sin helt egen niche i dansk musik. Album for album, koncert for koncert, har hun lagt personlighed til og står tydelig som en stærk entertainer, som...

Ticket name Choose amount
Billet, voksen 195,00 DKK
-
0
+
Ledsagerbillet 0,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve