Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Robert Solheim - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date Friday 25. March 2022
Open from 20:00
Show starts 21:30

Dørene åpner 20:00
Live kl. 21:30

Robert tar med seg musikken sin hjem til Kulturfabrikken den 25. Mars 2022 hvor han gjør et Live set med instrumental og vokal låter som mikses sammen til et elektronisk dansbart show med video prosjektering. Følger opp med et DJ set med en fin blanding av Melodic Techno og Deep Progressive House. På scenen får han hjelp av Terje Sæther, kjent og profilert musiker/DJ fra Oslo.

Robert slapp sitt første album som Current i 1997 på Origo Sound, og med mer enn 35 utgivelser bak seg, er han fortsatt like produktiv. Han har spilt på mange festivaler og klubber sammen med store navn som Underworld, Orbital, Madness, Tiga og Trentemöller.

Sammen med Billie Ray Martin, aka “The Queen of Electronic Soul” spilte han i prosjektet The Opiates. Billie Ray Martin har ligget på hitlister over hele verden, både som soloartist og med sitt tidligere prosjekt Electribe 101 og S-Express. I forbindelse med slippet av albumet ‘Hollywood Under The Knife’ har han spilt på bl.a. Rough Trade i London og Alte Kantine (Berghain) i Berlin.

Han har også spilt på de fleste klubber i Oslo, som The Villa, Jaeger, Elefant, Skaugum, da gjerne sammen med Terje Sæther, og også gjengen fra Small Records.

Han driver plateselskapet Aquavit Records/Aquavit BEAT/Aquavit POP hvor han gir ut sin egen og andres musikk. Han har også hatt labelparties for Aquavit på bl.a. Jaeger og Revolver.

I andre prosjekter har han samarbeidet med mezzosopran Lill-Ann Blauenfeldt i Popkissed og amerikanske multikunstner Michael Wayne Snyder, aka Eidetaker, i prosjektet Aquavit.

Musikken hans har blitt remikset av en rekke store house- og technoartister, som Jon Tejada, Swayzak, Luke Chable, Dj Samer, DJ Hell, som også tok med The Opiates låt ‘Candy Coated Crime’ på sin International Deejay Gigolos CD Eleven, og musikken er å finne på en mengde samleskiver med deep house og techno. Den blir også jevnlig spilt på en rekke radiostasjoner og klubber på Ibiza, i Berlin, New York, Chicago og San Francisco. En remiks av låta ‘Ferga’ ble også med på John Digweed’s mix-CD ‘Live in Tokyo’ utgivelse.

Billie Ray Martin
en.wikipedia.org/wiki/Billie_Ray_Martin

Terje Sæther
www.facebook.com/terjesaethermusic/

Robert Solheim Bandcamp
robertsolheim.bandcamp.com

Robert Solheim YouTube channel
www.youtube.com/channel/UCwCwYllQ6Dsu_aJUrD67Leg

Dørene åpner 20:00
Live kl. 21:30

Robert tar med seg musikken sin hjem til Kulturfabrikken den 25. Mars 2022 hvor han gjør et Live set med instrumental og vokal låter som mikses sammen til et elektronisk dansbart show med video prosjektering. Følger opp...

Ticket name Choose amount
Billett Robert Solheim 150,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve