Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

MODDI // Teaterfabrikken // Fredag 1. april

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Teaterfabrikken
Date Friday 01. April 2022
Open from 19:30 to 01:30
Show starts 21:00

MODDI
Visesanger. Bustehode.Pilegrim. Miljøforkjemper. Når Pål Moddi Knutsen går på scenen, vet du aldri helt hvilken versjon av senjaværingen du får. Uansett vet du at du kan forvente både storslagen musikk, smittende engasjement og en glødende tilstedeværelse.

Moddi er en artist som som like gjerne opptrer med symfoniorkestre som alene med kassegitaren. 18. mars 2022 kommer albumet Bråtebrann, hans første album på norsk siden spellemannvinnende "Kæm va du?" fra 2013.

På Bråtebrann har Moddi vendt hjem til Senja, et sted som har forandret seg fullstendig fra universet han selv har pleid å synge om. Bråtebrann handler om å bli voksen i en tid hvor alt endrer seg like raskt som en selv.

Moddi selv begynner også å bli voksen. Sommeren 2021 gikk han som pilegrim fra Oslo til Trondheim, en 643 kilometers vandring alene med gitaren. Underveis skrev han sanger inspirert av landskapet, menneskene, stillheten og sporene etter kristendommens tusenårige historie i landet vårt. Resultatet ble urfremført under to utsolgte konserter i Nidarosdomen.

Med én fot i den store verden og den andre hjemme på Senja befinner Moddi seg alltid i spenn mellom det hjemmekjære og det søkende, det intime og det spektakulære, det sjarmerende og det ubehagelige. De siste årene har dette manifestert seg i samarbeider med alt fra Kringkastingsorkesteret til det lokale smelteverket, fra Fretex til palestinske barnekor – med en letthet og selvfølgelighet som vitner om en av de aller mest allsidige artistene vi har i Norge i dag.

Dørene åpner 19.30 - konsertstart kl. 21.00.

Links to artist

MODDI
Visesanger. Bustehode.Pilegrim. Miljøforkjemper. Når Pål Moddi Knutsen går på scenen, vet du aldri helt hvilken versjon av senjaværingen du får. Uansett vet du at du kan forvente både storslagen musikk, smittende engasjement og en glødende...

Ticket name Choose amount
MODDI // Teaterfabrikken fredag 1. april - Ordinær 310,00 NOK
-
0
+
Inngang STUDENT // MODDI // Teaterfabrikken 1. april 150,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve