BEGJÆRETS DUNKLE MÅL

Cinemateket USF
16-18. mai 2017
Dørene åpner kl 19:45
Dørene stenger kl 18:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15289

TIR 16. MAI KL. 20.00
TOR 18. MAI KL. 18.00

Cet obscur objet du désir. Regi: Luis Buñuel. Frankrike/Spania 1977. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Fransk tale, engelske undertekster. 35mm, 1 t 43 min.

Basert på Pierre Louis’ roman «La Femme et le Patin», som ble filmatisert flere ganger, er Buñuels versjon en mesterlig farse som oppsummerer hans livslange interesse for frustrasjoner og fetisjer. Buñuel er en leken mann som liker å spille sine tilskuere et puss eller tre. I filmen lar han Conchita spilles av to ulike skuespillerinner, som helt vilkårlig veksler mellom scenene. Vi får aldri vite om Conchita virkelig elsker Mathieu, eller om hun bare er en hjerteløs fristerinne som kynisk bruker sitt vakre ansikt for å oppnå det hun vil. Historien fortelles av Mathieu, som beretter om hendelsene til en gruppe fremmede mennesker i en togkupé. Begjærets dunkle mål er, som tittelen tilsier, en meget erotisk film. Ikke noe surrealisme ute å går her, i den grad begjær kan beskyldes for å være realistisk.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
BEGJÆRETS DUNKLE MÅL 16. MAI KL. 20.00 kr80,-
BEGJÆRETS DUNKLE MÅL 18. MAI KL. 18.00 kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk