ROBOCOP

Cinemateket USF
09-10. mai 2017
Dørene åpner kl 19:45
Dørene stenger kl 18:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15291

TIR 9. MAI KL. 20.00
ONS 10. MAI KL. 18.00

Robocop. Regi: Paul Verhoeven. USA 1987. Engelsk tale, norske undertekster. DCP, 1 t 43 min.

Cyborgen Robocop settes inn i kampen mot Detroits kriminelle. Han er dels maskin, dels menneske,skapt av den døde politimannen Murphy. Den nye superpurken er imidlertid ikke et perfekt produkt. Minnene hans vender tilbake og han bestemmer seg for å gjenvinne sin menneskelighet og å hevne seg på sine mordere.

Den anerkjente regissøren Paul Verhoeven skapte en dystopisk thriller med sterk brodd mot Reagans USA. Robocop er et fremragende eksempel på skarp samfunnskritikk pakket inn i en mainstream actionfilm. I denne filmen er det ikke politikerne, men store selskaper som har kontrollen.

Filmen vises i strålende 4k!!!

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
ROBOCOP 9. MAI KL. 20.00 kr80,-
ROBOCOP 10. MAI KL. 18.00 kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk