TRE KVINNER

Cinemateket USF
20-22. juni 2017
Dørene åpner kl 17:45
Dørene stenger kl 20:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15339

TIR 20. JUN KL. 18.00
TOR 22. JUN KL. 20.00

The Killing of Sister George. Regi: Robert Aldrich. Storbritannia 1968. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Engelsk tale, utekstet. 35mm, 2 t 18 min.

Skuespillerinnen June Brickridge spiller «Sister George» i en TV-serie. Hun lever i et forhold til den unge Alice McNaught. Intriger i TV-gruppen gjør at sister George går ut av serien. June drikker seg full og Mrs. Croft, som er i produksjonsledelsen, avskjediger henne og vil samtidig overta hennes forhold til Alice.

Senior filmkritiker Melissa Anderson fra Village Voice i New York City skrev at filmen “remains a lesbian cult classic… may be the first movie in which an alcoholic, unrepentant butch who molests nuns is redeemed by her unwavering commitment to her sexuality.”

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
TRE KVINNER 22. JUNI KL. 20.00 kr80,-
TRE KVINNER 20. JUNI KL. 18.00 kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk