Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

FABRÄK

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date Friday 06. May 2022
Open from 20:30
Show starts 21:00

Glæd dig til FABRÄK til maj!

———————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 120,00 kr. (inkl. gebyr)
———————————————

’Landets mest intense nye liveband’ skrev Soundvenue senest. Den hårdtslående duo FABRÄK er kommet ud af det blå og har allerede – efter 3 singler – cementeret sig som et af de meste spændende nye acts herhjemme. Her i december spiller FABRÄK bl.a. udsolgte koncerter i både København og Aarhus. Nu er de mere end klar til at spille i hele landet, når de tager på Danmarksturné i foråret 2022, hvor de også er klar med deres debutalbum.

FABRÄK har på meget kort tid etableret sig på den danske musikscene, som en slags ny bevægelse for, hvordan hiphop kan lyde anno 2021. Deres melodiske, energifyldte og selvironiske univers er et frisk pust, og med ny musik på vej, tør man roligt spå, at 2022 bliver FABRÄK’s år. Den stærke duo har siden debutsinglen ’VOLDSOM’ der udkom i starten af 2021, udgivet singlen ’DAARLIGT’, der har ligget i højeste rotation hos P3 og P6 Beat, samt seneste single ’24’, som viser helt nye sider af den energiske duo. Og der er meget mere ny musik på vej, med et debutalbum som er sat til at udkomme i foråret 2022. To udsolgte koncerter på henholdsvis Loppen i København og HeadQuarters i Aarhus viser, at opbakningen til FABRÄK kun går i én retning. Bandet lever højt på publikums energi og udtaler:

’Vi er helt oppe og køre over, at I kommer så mange og fester med os til vores shows, og vi glæder os til at se jer til en masse skøre aftener i det nye år. Vi elsker jeg – vi ses!’ udtaler de to forsangere Sixten og Cxrtier.

Publikum kan forvente en højenergisk og velspillende koncert, når FABRÄK drager rundt i hele landet til foråret 2022. Både Soundvenue, Politiken og GAFFA skrev om deres koncert på SPOT Festival.

’Jeg er virkelig imponeret over FABRÄK (…) Jeg havde det – for at sige det ligeud – pissesjovt til de flabede anti-punkers kæmpemæssige rockfest, hvor energien altid var i højsædet. Det var umuligt at stå stille.’ skrev Soundvenue i deres 4-stjernet anmeldelse af FABRÄK.

’… de gav en springskalle af en koncert. Ingen stod stille, mens de rullede deres spyttende punk-rap ud – og ingen gik upåvirket derfra.’ skrev Politiken.

’Publikum gjorde, som de fik besked på: ’Ik stå stille!’ og jeg hoppede og moshede sig igennem anti-punk-rapduoen FABRÄKs energifyldte sæt’ skrev GAFFA i deres seneste 4-stjernet liveanmeldelse.

Som Politiken beskrev FABRÄK: ’Det her er forrygende bøllemusik for møgunger i alle aldre’ og publikum kan se frem til at te sig som møgunger til musik der giver dig lyst til at skråle ad lungernes fulde kraft. FABRÄK besøger i alt 17 byer på deres kommende Danmarksturné. Billetterne til koncerterne går i salg tirsdag d. 14. december kl. 10:00.

Lær mere om FABRÄK i denne DR Upcoming video: www.dr.dk/drtv/se/upcoming-p3-x-musik_-fabraek-sviner-alt-det-folk-elsker_272004

Glæd dig til FABRÄK til maj!

———————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 120,00 kr. (inkl. gebyr)
———————————————

’Landets mest intense nye...

Ticket name Choose amount
FABRÄK 120,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve