Bats of Congress konsert og single slipp

Prelaten Kro og Scene
19. mai 2017
Dørene åpner kl 21:00
Dørene stenger kl 03:00
Arrangementet starter kl 22:00
https://www.facebook.com/events/1046681782131428/?notif_t=event_calendar_create¬if_id=1492760324391213

Vi inviterer til single slipp og konsertkveld med Bats of Congress!
Bats of Congress er det nyeste tilskuddet på den Nord-Norske indie rock scenen og flørter med soul, 60 -tallet og filmmusikk, med et hint av «noir».

Her møter du vokalist Tone Pedersens på vokal, Frida Lydia Virtanen (vokalist //White Askott) på keys og backing vokal, Frank Cock og Tom-Espen Pedersen, en dynamiske og særdeles godt samspilt gitar duo, i en sjanger som kler dem uhyrlig godt. På bass Torbjørn Rogde og trommer Magnus Tornensis.

Med sitt melodiøse og lett gjenkjennelig sound har Bats gjengen allerede gjort seg bemerket.
Singelen «Pictures of Me and You» var faktisk aktuell som tittelspor på David Lynch’s oppfølger til den legendariske kultfilmserien Twin Peaks.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
Bats of Congress kr210,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk