Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Finnsnes i fest

MARCUS OG MARTINUS

Organizer Finnsnes i fest
Venue FINNSNES I FEST
Date 30. July 2022
Open from 13:00 to 18:00
Show starts 15:00

Marcus & Martinus
De siste to året har vært rare og annerledes for alle, og Marcus & Martinus ser frem til å etter hvert få reise og møte fansen sin igjen.
Marcus og Martinus anses å være en av Skandinavias største pop-fenomen. I ung alder har de allerede rukket å etablere seg som suksessfulle, internasjonale artister med en enorm og dedikert fanbase verden over. Tvillingene, som er kjent for sine energiske og tilstedeværende live-opptredener, dro på deres første internasjonale turne i 2018 bestående av hele 26 show. Ikke lenge etterpå ble de invitert med som oppvarmingsartist for Jason Derulo på hans 2Sides World-turne i Europa. Sommeren 2019 la de hardtarbeidende brødrene ut på en arena-turne i et utvalg Europeiske byer.
I tillegg til et imponerende antall streams og en rekke hits og album, har de også vunnet Spellemannsprisen som årets artist 2017. Dette gjør guttene til de yngste artistene som noen sinne har vunnet den gjeve prisen. Etter gjennombruddet med “To dråper vann” i 2012 har de toppet hitlistene med flere singler og album både nasjonalt og internasjonalt. I 2019 signerte Marcus og Martinus en ny verdensomspennende platekontrakt med Universal Music.

Marcus & Martinus
De siste to året har vært rare og annerledes for alle, og Marcus & Martinus ser frem til å etter hvert få reise og møte fansen sin igjen.
Marcus og Martinus anses å være en av Skandinavias største pop-fenomen. I ung alder har de allerede...

Ticket name Choose amount
FAMILIEBILLETT- 2 barn, 1 voksen (begrenset antall) Familiekonsert med Marcus & Martinus 1.100,00 NOK
-
0
+
VINTERTILBUD (begrenset antall) Familiekonsert med Marcus & Martinus 375,00 NOK

SOLD OUT

GOLDEN CIRCLE (begrenset antall) Familiekonsert med Marcus & Martinus 750,00 NOK
-
0
+
ORDINÆR Familiekonsert med Marcus & Martinus 475,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve