Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MACK BAR AS

Intrigue // Prelaten

Organizer MACK BAR AS
Venue Prelaten
Prelaten
Date 3. February 2023
Open from 20:00
Show starts 21:00
Age limit 20

De skapte begrepet «heavyjoik» og betegnes som det eneste bandet i verden i sin sjanger.
Intrigue har blitt ansett av kritikere og publikum som et av landsdelens beste live-band. De har i sin over 30-årige karriere opptrådt på de fleste festivaler og konsertscener nord for Polarsirkelen. Intrigue trekker fulle hus, og alljoikfaktoren er meget høy. I 2002/2003 var Intrigue en av de mestselgende plateartistene i Norge som medførte gullplate for CDEP-en «Heavyjoik».

Bandet startet opp i 1989. I 1993 vant de «Sørøyrocken» som året etter resulterte i debut-albumet «Intrigue». Suksessen tiltok i 2002 med CDEP-en «Heavyjoik», og året etter med albumet «Crossover». Begge ble produsert av Ronni Le Tekrø, TNTs verdenskjente supergitarist.
Samme år ble de æret med ¬¬Áillohaš ærespris. I 2009 hedret hjembygda Karasjok bandet med kulturprisen. I 2011 ga de ut CDEP-en «Čáppa nieida».

Kai Somby – vokal
Tore Skoglund – gitar, kor
Geir Karikoski – gitar, kor
Frank Rasmus – bass, kor
Øyvind Karlsen – trommer
Diskografi:
Intrigue (album, 1994)
Heavyjoik (ep, 2002)
Crossover (album, 2003)
Čáppa nieida (ep, 2011)
7 ija (single, 2013)

De skapte begrepet «heavyjoik» og betegnes som det eneste bandet i verden i sin sjanger.
Intrigue har blitt ansett av kritikere og publikum som et av landsdelens beste live-band. De har i sin over 30-årige karriere opptrådt på de fleste festivaler og konsertscener...

Ordinær
-
0
+
365,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve