Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Bamble bibliotek og litteraturhus

Tomms afrikanske fortellinger

https://www.bamble.kommune.no/bibliotek/
Organizer Bamble bibliotek og litteraturhus
Venue Bamble bibliotek og litteraturhus
Bamble bibliotek og litteraturhus
Date Wednesday 04. May 2022
Open from 10:00 to 19:00
Show starts 19:00

Få nordmenn har brukt så mye tid som Tomm Kristiansen blant Afrikas folk - halve livet har han brukt på å reise på kryss og tvers gjennom kontinentet. Han har møtt høvdinger og arbeidsledige, flittige kvinner og unger - på landsbygda og i store byer. I en periode var han også rådgiver for presidenten i Sør-Sudan. Og på veien har han samlet historier.

Tomm Kristiansen vil fortelle historiene om noen av dem han har møtt i Afrika. Han vil fortelle om livsviljen og livsvisdommen han har opplevd i bushen og i storbyene på dette store kontinentet.
Selv om ikke alle historier ender godt, tør vi love en uforglemmelig time med en av NRKs mest markante formidlere.

Tomm Kristiansen er radioreporter, journalist og forfatter. I over 30 år jobbet han for NRK. I to perioder var han korrespondent i Harare, noe som ga han tilnavnet ”stemmen fra Afrika”.

Få nordmenn har brukt så mye tid som Tomm Kristiansen blant Afrikas folk - halve livet har han brukt på å reise på kryss og tvers gjennom kontinentet. Han har møtt høvdinger og arbeidsledige, flittige kvinner og unger - på landsbygda og i store byer. I en periode var han...

Ticket name Choose amount
Tomms afrikanske historier. 100,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve