Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

På stengrunn og Moddi // ÅLESUND AKUSTISKE // Lørdag 27. august

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Teaterfabrikken
Date 27. August 2022
Open from 19:30 to 01:00
Show starts 21:00

Lørdag 27. august kommer et visemusikalsk superlag til Teaterfabrikken.
På Stengrunn er navnet på en gruppe som i 1973(!) spilte inn platen med samme navn, "På Stengrunn - musikk til Rudolf Nilsens tekster". Den opprinnelige gruppen - Lillebjørn Nilsen, Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal og Carl Morten Iversen - har holdt utallige konserter og har vært særlig aktiv de siste 10-15 årene med godt besøkte konserter over hele landet. Det siste året har de fått med seg Pål Moddi Knutsen, i stedet for Lillebjørn Nilsen som trakk seg fra prosjektet.
Gruppens medlemmer har skrevet ny musikk og egne arrangementer og vil framføre disse nye sangene på konserter i år.
For i 2019, 50 år etter, kom det etterlengtede oppfølgeralbumet "På gjensyn" med 17 nyskrevne melodier til Rudolf Nilsens dikt.
På tross av at nesten hundre år er gått siden Rudolf Nilsen skrev sine tekster under Oslos fabrikkpiper, er flere av diktene skremmende relevante den dag i dag. Her får vi møte ny side av poeten Rudolf Nilsen. I tillegg til å være en revolusjonær og svoren venstresidemann, var han også en kosmopolitt, en teknologi-entusiast, en skarp satiriker, en dagdrømmer og en romantiker. På albumet bidrar den prisbelønnede visesangeren Pål Moddi Knutsen med tre nyskrevne melodier.

De erfarne visesangerne ønsker å vise hvilken enestående allsidighet det ligger i diktskatten etter Rudolf Nilsen. Kjærlighetsdikt, humoristiske dikt, og politiske dikt som de ønsker skal få et nytt liv med moderne toner. Målsettingen er at en ny generasjon nå skal få et forhold til Rudolf Nilsens diktning, blant annet gjennom nyskrevet musikk, og inkludering i gruppa av den unge visesangeren Pål Moddi Knutsen.

Dørene åpner 19.30, konsertstart ca. 21.00.

Links to artist

Lørdag 27. august kommer et visemusikalsk superlag til Teaterfabrikken.
På Stengrunn er navnet på en gruppe som i 1973(!) spilte inn platen med samme navn, "På Stengrunn - musikk til Rudolf Nilsens tekster". Den opprinnelige gruppen - Lillebjørn Nilsen, Jon Arne...

Ticket name Choose amount
Inngang PÅ STENGRUNN and MODDI 350,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve