Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Waste A Saint + Sonic Waste // T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 4. June 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Waste A Saint//Support: Sonic Waste spiller på T2 4. juni 2022.

Waste A Saint spiller fuzza tungrock som balanserer aggressivitet og solbrente feel good vibber i en intens dans mellom innflytelser fra 60- og 70-tallets musikk, og stoneræraens bredbeinte fotavtrykk. Bandets energiske, all in-attitude gjør dem til et live-band som er verdt å få med seg. Med radiospilling og anbefaling av NRK P3 for singel “Noise” og med låtbidrag ("C.S.P.") i internasjonale “Classic Rock Magazine” har gruppa vekket interesse langt utenfor landegrensene.

Da debutalbum skulle skrives ble det kreative satt i høygir. Ny trommeslager, med en elsk for kraut og jazzrock, og en ny produksjonstyngde, har resultert i et eksplosivt og dynamisk album som gis ut 22.04.22. I samarbeid med All Good Clean Records er bandet klare for å sette et minneverdig inntrykk på den norske og europeiske musikkscenen.

“Expansive, soul-powered, fuzz-fuller power rock from Trondheim, Norway which sounds bigger, badder and heavier with every play”
- Classic Rock Magazine

«Det catchy refreng-riffet høres ut som “Aqualung” med aggresjonsproblemer, og de mystiske surferock-klangene i versene er både tøffe og i tråd med tidligere tidsånder»
- Disharmoni

«Dette er en kul låt, for kule folk med solbriller og sigg i kjeften. Du blir garantert en mer interessant person av å høre på denne låta»
- Radio Revolt

Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00
ID: 18

Waste A Saint//Support: Sonic Waste spiller på T2 4. juni 2022.

Waste A Saint spiller fuzza tungrock som balanserer aggressivitet og solbrente feel good vibber i en intens dans mellom innflytelser fra 60- og 70-tallets musikk, og stoneræraens bredbeinte...

Ticket name Choose amount
Waste A Saint // T2 150,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve