Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Nordby Wool Days

WORKSHOP #18 : CHRISTEL SEYFARTHS TEKNIKKER - ØVEDE (Dansk)

https://www.wooldays.dk/
Organizer Nordby Wool Days
Venue Fanø skole, Klynge C, Lokale 67
Stadionvej 17, Fanø
Date 17. September 2022
Open from 14:00 to 17:00
Show starts 14:00

WORKSHOP #18 : CHRISTEL SEYFARTHS TEKNIKKER - ØVEDE (Dansk)

Lørdag d. 17.09.2022 kl. 14-17

Er du klar til at dykke længere ind i Christel Seyfarths fantastiske strikkeunivers og få styr på flere teknikker? Har du eventuelt gennemført begynder-workshoppen og er i hvert fald nysgerrig på alle de andre teknikker Christel benytter sig af?? Susanne Knoth repeterer kort opstart af et sjal, herefter gennemgår vi og øver i praksis, hvordan man strikker kanter på sjalerne (to forskellige metoder beskrives). Derudover vil jeg beskrive hvordan du strikker belægninger på jakker og frakker, og hvordan du strikker kanten, der dækker klippemaskerne på jakker og frakker. Endelig vil jeg også beskrive vigtigheden af at vaske det færdige projekt korrekt. Afhængig af hvad gruppen har tid og lyst til vil vi prøve at strikke vrangpinde med to farver, for det er nødvendigt at kunne, når der skal strikkes belægninger på jakker og frakker.

Forberedelse og hjemmearbejde: Du skal medbringe et lille glatstrikket sjal, så du kan prøve at samle masker op til kanten. Det skal gerne strikkes i lambswool Super soft på pinde 3, og gerne i en lys farve. Slå 3 masker op, strik en pind, fortsæt i glatstrikning og tag en maske ud i første og sidste maske på hver pind. Fortsæt til der er minimum 60 masker på pinden, luk ikke af. Medbring dette til workshoppen.

Derudover medbringes strømpepinde og rundpind str 3 eller 3.5 mm (rundpinde minimum 80 cm), maskemarkører, hæklenål af metal til opsamling af masker, papir og blyant. Du er velkommen til at medbringe dit eget garn (ikke superwash), og ellers kan du købe et lille kit med Christels garn til kr. 150,-.

Underviser: Susanne Knoth, Danmark
Undervisningslokale: Fanø skole, klynge C, lokale 67
Forudsætninger: Du er bekendt med strik med flere farver.

WORKSHOP #18 : CHRISTEL SEYFARTHS TEKNIKKER - ØVEDE (Dansk)

Lørdag d. 17.09.2022 kl. 14-17

Er du klar til at dykke længere ind i Christel Seyfarths fantastiske strikkeunivers og få styr på flere teknikker? Har du eventuelt gennemført...

Tickets
Ticket name Choose amount
WORKSHOP #18 : Christel Seyfarths teknikker - ØVEDE (Dansk) 475,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve