Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Nordby Wool Days

WORKSHOP #29 : HANDCRAFT (Dansk / islandsk)

https://www.wooldays.dk/
Organizer Nordby Wool Days
Venue Spejlsalen
Fanøhallen, Stadionvej 13, Fanø, Danmark
Date 17. September 2022
Open from 14:00 to 17:00
Show starts 14:00

WORKSHOP #29 : HANDCRAFT (Dansk / islandsk)

Lørdag d. 17.09.2022 kl. 14-17

Bogen "Handcraft" er blevet til i et samarbejde mellem Helga Jóna Thórunnardóttir og Helga Isager. De skriver i forordet til bogen:

’Idéen til ’Handcraft’ voksede ud af vores fælles passion for teknikker og detaljer. Vi har undervist sammen i flere år og har samme grundige tilgang til håndværket. Et mønster kan ofte forbedres, så maskerne kommer til at vende helt rigtigt, eller måske skal der strikkes et par masker mere op, for at få perfekte kanter. Muligvis er vi de eneste, der ser det, men det er glæden ved at skabe et stykke færdigt håndværk, der driver os begge i vores arbejde, og gør, at sweateren eller tørklædet bliver brugt i årevis. Vi havde lyst til at lave en bog, hvor vi kunne samle nogle af de teknikker og mønstre, vi holder mest af, og fandt ud af, at det var oplagt at strikke vanter og handsker, fordi man på et lille stykke strik kommer igennem en masse teknikker.’

På dette kursus bliver I introduceret til bogens mange teknikker. Tag gerne din bog med, eller køb den på stedet. Der vil være mulighed for at begynde på en fingervante eller en vante, eller blot afprøve forskellige teknikker.

Medbring:
50 g garn til et par vanter eller fingervanter. Vi anbefaler Tvinni, Highland eller Alpaca 2 til et par fingervanter, og Jensen Yarn til et par vanter.
Rundpinde 80 cm med en blød wire:  Nr. 2 og 2,5 til fingervanter, og nr. 3 og 3,5 til vanter.
Maskemarkører, Maskewire, Stoppenål uden spids

Undervisere: Helga Isager og Helga Jòna Thórunnardóttir
Undervisningssted: Spejlsalen, FANØ HALLEN

WORKSHOP #29 : HANDCRAFT (Dansk / islandsk)

Lørdag d. 17.09.2022 kl. 14-17

Bogen "Handcraft" er blevet til i et samarbejde mellem Helga Jóna Thórunnardóttir og Helga Isager. De skriver i forordet til bogen:

’Idéen til...

Tickets
Ticket name Choose amount
WORKSHOP #29 : HANDCRAFT (Dansk / islandsk) 475,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve