Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FYSEN FASTFOOD AS

Gunslingers på Fysen Kro

Organizer FYSEN FASTFOOD AS
Venue Fysen Kro
Kaarbyveien 39
Date 8. July 2022
Open from 18:00 to 02:00


Over 100 millionar Streams på Spotify har det blitt, Restriksjonane er over og Gunslingers sin batteripakke er mildt sagt fullada, Bandet jobbar med mykje nytt matereiale som skal stå klart iløpet av vinteren 2022. Og bandet har fått fele med som fast inventar. Gunslingers er idag det einaste Norske band som er komplett med fele, steel-gitar og telecaster. Det gjer det komplette Nashville soundet som kjenneteiknar høgkvalitets Countrymusikk. Alle som har vore på ein skikkelig Gunslingers konsert veit kva kjemi mellom scene og publikum som kan oppstå og som få eller kansje ingen i landet klarar å konkurere mot.Bergens Tidene Anmelelse konsert USF Verftet 2018

Gøy på landet - midt i byen. Konsert/country Gunslingers/ Rotlaus Røkeriet, USF Det ble en kveld det virkelig var grunn til å svinge med cowboyhatten.
En kveld der selv en kynisk kultursnobb av en anmelder storkoste seg på Veftet i selskap med Gunslingers, Rotlaus og 1300 elleville countryfans.
Vi snakker tross alt om country - populærmusikkens pariakaste. En tanke mer kredibelt enn svenske danseband og trekkspillmusikk, men ikke særlig mye. Utskjelt og hatet - ikke minst i urbane strøk. Ekte landsens fjøscountry på godt og vondt. Telecaster-gitar og pedal steel. Real Nashville. Ikke det moteriktige slaget fra Austin som kalles americana og som for lengst er godtatt av urbane hipstere.

Hovedattraksjonen Gunslingers har sin opprinnelse fra Tørvikbygd i Hardanger, men populariteten har etter hvert nådd langt forbi både Norheimsund og Øystese. Et raskt søk i Bergens Tidendes arkiver viser likevel null treff på bandet. Til tross for at gruppen har eksistert i ti år, spiller på de største countryfestivalene og etter hvert selger ut store haller resten av året.


Et halvt dusin album har Gunslingers utgitt disse årene, og den mest populære låten «32-18» har for lengst passert 6 millioner treff på Spotify.


Nå blir ofte countrysjangeren regnet som gamlismusikk. Desto mer overraskende derfor at publikum i Røkeriet denne kvelden i all hovedsak besto av folk mellom 20 og 30. Konserten hadde dessuten vært utsolgt i lang tid. Til tross for at den kolliderte med et tilsvarende arrangement i Framohallen i Fyllingsdalen der Vassendgutane og Ausekarane sto på scenen.


At Gunslingers er et heidundrende bra band er derimot udiskutabelt. Her var det bånn gass og nærkontakt med publikum fra første stund. Et publikum som tilsynelatende kunne teksten på hver eneste sang på rams. Og sang uoppfordret med av full hals. Folkelig må det absolutt kalles. Enten det handlet om hiakktreff på Osterøy, fulle sjømenn eller vanskelige kvinnfolk. Men refrenger som «Viagra, biff og bearnéssaus, konjakk og countrymusikk» aspirerer vel knapt til noen Nobelpris i litteratur.
Frontfigur og tekstforfatter Frode Måkestad hadde salen i sin hule hånd fra første stund. Kanskje enda mer imponerende var duoen på elgitar og pedal steel, Jan Ove Johansen og Dan Mikal Ripe Frøystad. Virkelig virtuose kunstnere på instrumentene sine.

Til gjengjeld var det fullt øs da Gunslingers kom tilbake og avsluttet det hele. Greide til og med å få med noen riff fra AC/DCs «Thunderstruck» helt på tampen


Over 100 millionar Streams på Spotify har det blitt, Restriksjonane er over og Gunslingers sin batteripakke er mildt sagt fullada, Bandet jobbar med mykje nytt matereiale som skal stå klart iløpet av vinteren 2022. Og bandet har fått fele med som fast inventar....

Ticket name Choose amount
Dagspass Fredag 450,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve