Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Pernille Rübner-Petersen

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 30. June 2022
Open from 19:00 to 23:00

Sanger og sangskriver Pernille Rübner-Petersen optræder i Studenterhuset.

Denne aften byder på et udvalg af hendes musikalske tour de force. Vi kommer vidt omkring i genrer og gerne på tværs af dem i en intim duo med vokal og klaver. En aften med begær og længsel, vrede og ømhed; voldsomt og blidt, skønhed og vildskab.

Siden debuten The Book of the Mermaid (2009), har Pernille Rübner-Petersen udgivet albummene When I Was Soldier (2014) og Becoming Human (2015). Med Ep’erne I Saw You (2019) og Sleepless (2020) har hun skrevet lange sange med en blanding af rytmisk sangerskriverstil og klassisk feeling. En tredje Ep er på vej. Sangene er blevet præsenteret ved flere koncerter med kvartetten the Fairy Ensemble.

Fornylig har hun sat musik til danske digte fra sin digtsamling, Åbenmundet, som resulterede i en begærs-suite spillet live med titlen Blodet i Kog.

Desuden optræder Pernille Rübner-Petersen med sit one woman show, en musikalske fortolkning af Den lille havfrue på engelsk, The Little Mermaid / the Mermaid Story, bl.a. på festivalen CPH-Stage 2022 d. 6. juni.

Ivan Rod, Gaffa, skrev allerede ved udgivelsen af albummet The Book of the Mermaid (2009): ".. der er (..) en umiskendelig storyteller i Pernille Rübner-Petersen. En fortæller, som ikke bare kan skrive, men også komponere og synge, så det er en rystende fryd”.

Morten Wamsler, Diskant.dk, skrev: ”.. med dette album træder Pernille Rübner-Petersen ind på musikscenen med en autoritet, som man skal kigge til udlandet for at se mage til”
www.mermaidsbox.com
www.facebook.com/pernillerpmusic/

Sanger og sangskriver Pernille Rübner-Petersen optræder i Studenterhuset.

Denne aften byder på et udvalg af hendes musikalske tour de force. Vi kommer vidt omkring i genrer og gerne på tværs af dem i en intim duo med vokal og klaver. En aften med begær og...

Ticket name Choose amount
Pernille Rübner-Petersen 40,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve