Sommerkonsertene 2017

Vestnes Kirke/Idehall
30. June-01. July 2017
Doors open at 18:00
Doors closes at 02:00
http://www.musikkensvenner.org/

Fredag 30. Juni kl. 18.00 - Vestnes Kirke
Årets begivenhet nærmer seg med stormskritt. I år starter vi begivenheten i Vestnes Kirke med våre venner Trondheimssolistene atter en gang. Gled deg til fantastisk musikk fremført av både nasjonale og internasjonale kjente.

Lørdag 1. Juli kl. 18:00 - Idahall
Andre dagen blir det alt fra Wagner til Georg Micheal. Artister som Oana Andra, Julia Fjærli, Hallvar Djupvik, Stephanie L. Djupvik kommer, Heine Bugge, også Hagen Matzeit som overrasket sist sommerkonsert med sin kontratenor stemme. En gammel kjenning, Marius Neset kommer. Han er forøverig aktuell med den nye plata "Snowmelt" som han er på Europaturne med. Sist men ikke minst kommer Knut Reiersrud med gitaren sin. Han er kjent for sine variasjoner i stil, tempo og uttrykk. Er du opptatt av kunsten i musikken, av en gitars muligheter av uttrykk og sjel, må du få med deg dette. Knut Reiersrud skuffer definitivt ikke!

Lørdag 1. Juli kl. 21.00 - Idahall
Ingen sommerkonsert uten fest! Bli med på fest hvor det blir live musikk og servering av både mat og drikke. Husk å bestill billett før mandag 19. juni slik at vi kan bestille inn nok mat og drikke.

This event has concluded already.