Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Jan Rune Pedersen

Konsert Ellen Andrea Wang trio

Organizer Jan Rune Pedersen
Venue Piren Kulturrom
Hollendergata 5, Mandal, Norge
Date 17. September 2022
Open from 20:00 to 23:00

Ellen Andrea Wang - kontrabass og vokal
Andreas Ulvo - tangenter
Erland Dahlen - trommer

Ellen Andrea Wang trio stiller med en utsøkt sjangerblanding der jazz og pop smelter sammen til en høyere enhet. I Wangs særdeles fengende og egenartede musikkunivers får vi servert låter med stort radiohit-potensiale på den ene siden, avløst av forsiktige instrumentale pusterom på den andre.
Trioen har gitt ut to kritikerroste studioalbum «Diving» og «Blank Out» og har siden turnert i inn og utland med bandet.

Ellen Andrea Wang spiller såpass skarp bass at Manu Katché har tatt henne med i bandet jorda rundt, synger så fint at anmeldere nevner stemmen med Rickie Lee Jones.
I trioen er Wang backet opp av to av landets fremste instrumentalister. Tangentisten Andreas Ulvo (Eple Trio og Mathias Eick band) er like komfortabel med analogsynthen som sitt lyriske jazzpianospill og Erland Dahlen på trommer, har figurert som studio- og livemusiker for kremen av norske artister, samt sine egne musikalske konsepter som opererer innen feltet elektronika/ jazz/eksperimentell musikk.
I kveld vil du oppleve en trio som lever musikken, jager opplevelsen og bygger en katedral av opphøyet pop for en kveld. I dette rommet vil du være!

Perfect Danger:
www.youtube.com/watch?v=Vox5kcc4cY0

Bad Blood:
www.youtube.com/watch?v=JujcSzcEJsQ

Dør åpner kl. 1930; spillestart kl. 20.

Ellen Andrea Wang - kontrabass og vokal
Andreas Ulvo - tangenter
Erland Dahlen - trommer

Ellen Andrea Wang trio stiller med en utsøkt sjangerblanding der jazz og pop smelter sammen til en høyere enhet. I Wangs særdeles fengende og egenartede...

Tickets
Ticket name Choose amount
Konsert Ellen Andrea Wang trio, medlem/student 200,00 NOK
-
0
+
Konsert Ellen Andrea Wang trio, vanlig 250,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve