Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Asle Beck på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 18 - 19. June 2022
Open from 15:00
Show starts 19:00

Det er med stor glede at vi kan annonsere denne sommerkonserten med Asle Beck i bakgården på Onkel Thor! Asle er en anerkjent musiker som reiser landet rundt og avholder utsolgte konserter. Han er mer i vinden enn noen gang og vil i løpet av 2022 komme med flere nye låter. Med klassikere som "Skur 55", "Varme vinder" og mange flere, så er vi sikre på at dette vil bli en spennende konsertopplevelse for oss alle!

Vi åpner dørene så tidlig som kl. 15:00 denne dagen og vil avholde gratiskonsert med det lokale bandet Gunnerside, med Espen Wulfsberg Holm i spissen allerede kl. 16:00, før de kommer tilbake på scenen kl. 19:00 for å varme opp for Asle.

Kjøkkenet vårt er åpent fra kl. 16:00 til kl. 21:00 og vi ber deg huske å bestille bord (i tillegg til billetter), dersom du også ønsker å spise.

For bordbestilling eller eventuelle spørsmål, kan man ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Links to artist

Det er med stor glede at vi kan annonsere denne sommerkonserten med Asle Beck i bakgården på Onkel Thor! Asle er en anerkjent musiker som reiser landet rundt og avholder utsolgte konserter. Han er mer i vinden enn noen gang og vil i løpet av 2022 komme med flere nye låter....

Ticket name Choose amount
Ordinær billett 340,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve