Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Olsen på hjørnet

EIKER ROCK 2022

https://www.facebook.com/EikerRock
Organizer Olsen på hjørnet
Venue Mjøndalen Samfunnshus
Nedre Eiker samfunnshus, Nedre Tverrgate, Mjøndalen, Norge
Date 11. June 2022
Open from 19:00 to 01:00
Show starts 19:00
Age limit 18

Da er programmet for årets Eiker Rock klart!

Halva Priset
Vuyk
Hoover
Yellow Pearl
Simen Loe and The Neighborhood

________________________________

HALVA PRISET
Vokalist og låtskriver, Petter Bjørklund Kristiansen, valgte å legge «Katastrofe» på hylla. Etter noen hundre millioner streams, førsteplass på Spotify og utsolgte konserter i både Norge og Sverige så var det slutt.
Savnet etter samfunnshus, konsert-scener langt inn i skogen, bil-treff og låvefester kom omtrent like fort som forventet. Så. Da blei det nytt band da: Halva Priset. De samme gutta som har reist sammen de siste årene, men nå i ett nytt og felles band.
Her rendyrkes vår elsk for alt det som er bedre utenfor Oslo: Festene, musikken, naturen, folka, bilene, butikkene…..den lista kunne blitt lang! Gi oss et festlokale så langt nord for Sinsen du kommer, så lover vi å sette fyr på lokalet med drikkeviser som forhåpentligvis får deg i godt humør.

Halva Priset er: Petter Bjørklund Kristiansen – Vokal og låtskriver. Emil Haglund – Gitar og vokal Hans Marius Indahl – Trommer Lars Støvland – Trekkspill og piano Andreas Nordanger – DJ
«Jeg er født og oppvokst i Fredrikstad, mellom to bondegårder, i et skogholt i Onsøy – at jeg savner og skal tilbake dit, tror jeg man hører ganske godt i låtene. by:Larm, selvdyrket veganermat fra Grünerløkka og månedskort på trikken blir for meget for en enkel Østfolding. Og, ja – Østfolding. Ikke noe Viken-tull. Østfold heter det» – Petter.

HOOVER
HOOVER spiler låter av både norske og utenlandske artister, og har et repertoir med høy party og allsangfaktor. Medlemmene HOOVER har lang fartstid i bransjen og har blant annet spilt med band og artister som Dirty Deeds, Wig Wam, Splitter Pine, Det Betales, Johanna Demker, Odd, Earplay, Ulabrand, samt mange andre band og prosjekter.

HOOVER spiller låter fra bl.a. Oasis, Beck, Dumdum Boys, REM, Nirvana, Foo Fighters, Prince, The September When, De Lillos, Iggy Pop, David Bowie, U2, Beatles, Kent, Kings of Leon, Green Day, The White Stripes, samt mange andre godbiter!!

HOOVER består av: John Kaasa vokal, Terje Wagelid gitar, Rolf Øyvind Hæg trommer og Magne Frydenlund bass,

VUYK:
VuyK er et Stavangerbasert band som startet opp i 2014. Musikksjanger er melankolsk rock med dragning mot 80/90 talls rock. VuyK har fått den ære av å spille sammen med store internasjonale navn som The Quireboys, Geoff Tate (Queensryche) og Slade. VuyK leverer alltid på scenen og denne gang blir det ingen unntak.
VuyK har gjennom årene gitt ut flere EPer, singler og musikk videoer.
Scream Magasin skriver følgende om VuyK, Jan Henrik Vuyks gode, ekspressive stemme og bandets tekniske dyktighet som bla ytrer seg i lidenskapelige, intrikate gitarsoloer styrket det veldig gode inntrykk at VuyK leverer live.
Bandmedlemmer:
Jan Henrik Vuyk
Conny Rydh
Mads A Hamre
Trond Vold
Timothy Grødem

YELLOW PEARL:
Yellow Pearl er et tributeband til det legendariske Thin Lizzy med Phil Lynott i spissen.
Bandet har hatt litt forskjellig lineup´s siden oppstarten på midten av 90 tallet,
og fant sammen igjen, med atter en ny besetning etter en forespørsel om en konsert høsten 2017.
Ettersom bandet manglet bassist og vokalist, bestemte gitarist Odd Inge Løwe Rygh seg for å stå foran mikrofonen i tillegg til å traktere gitaren, noe som var en ny erfaring for han i denne sammenhengen,
og bassist Bengt Risåsen ble spurt om å bidra til denne konserten, og har pumpet bassen siden da.
I tillegg til de to overnevnte, er fortsatt Svein Elgstøen, gitar og Geir-Inge Ravn Hansen, trommer fortsatt med i bandet.
Bandet spiller de største klassikerne til Thin Lizzy, og stemningen i salen blir fort god.
Det kan nevnes at Yellow Pearl har spilt konserter i Litauen og i Phil Lynott´s hjemland, Irland,
i tillegg til en drøss med konserter rundt omkring i landet vårt.
Yellow Pearl består av:
Terje Weum - Vokal
Odd-Inge Løwe Rygh - Vokal og gitar
Svein Elgstøen - Gitar
Geir-Inge Ravn Hansen - Trommer
Bengt Risåsen - Bass

Simen Loe and The Neighborhood
Simen Loe spiller atmosfærisk americana hvor han blander sjangre som americana, country, singer/songwriting og rock. Loe og bandet hans The Neighborhood er snart klare med et splitter nytt album som de gleder seg til å presentere for verden. «Mercy», Loes første singel fra det kommende albumet ble listet på NRKP1 og har hatt høy rotasjon der.

Simen Loe ga ut sitt debutalbum i 2018 til strålende kritikker både i inn- og utland. Drammens Tidene ga terningkast 5 og uttalte at "Musikken er en god del inspirert av Nick Cave, og Loes vokalstil minner meg om Mark Lanegan. ...alt i alt er "Pioneer" et velprodusert på velspilt debutalbum som bør hevde seg i Norge"

Hamar Arbeiderblad ga terningkast 5 og uttalte at "Pioneer er en skikkelig bra plate, med god og dyp melankolsk lyrikk, som vil pirke på hjertet ditt. ...Pioneer anbefales til mørke høstkvelder og er et rikt åndsverk"

Simen Loe and the Neighborhood:

Simen Loe -vokal
Ola Foss Eriksen -gitar
Martin Monrad Hansen -bass
Mats Mæland Jensen - Trommer
Ove Westerhus- piano

Links to artist

Da er programmet for årets Eiker Rock klart!

Halva Priset
Vuyk
Hoover
Yellow Pearl
Simen Loe and The Neighborhood

________________________________

HALVA PRISET
Vokalist og låtskriver, Petter...

Ticket name Choose amount
EIKER ROCK 2022 595,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve