Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Kultmakaran - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 20. August 2022
Open from 20:00
Show starts 21:30

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:30

Med sine råe og ufiltrerte linjer stappet med nordmørsk testosteron er KULTMAKARAN blitt et fenomen i regionen. Bandet er kjent for sine upolerte tekster med veletablerte "hooks" som virkelig får det til å nappe i rockefoten, og som har sikret bandet spilletid på blant annet NRK P1 Møre og Romsdal.
KULTMAKARAN debuterte våren 2018 med "Damå di" og har siden den gang sluppet flere hits, deriblant "Tar livet tå me" som ble kåret til Årets Nordmørslåt 2021 i regi av KSU247/Musikklikartorsdag.

I tråd med nordmørsk markeringsbehov synger bandets vokalist Trond Gyldenskog Nedal, med sin nasale stemme, konsekvent på dialekt. Bandets ryggrad og bassist Ståle Husby stemmer gjerne i med andrestemme og en pondus som gir gjenklang. Gitarist og kjøttprodusent Johannes Roaldset dekker lydbildets behov for diskanter og byr på fraseringer som gjør at det river i hjertet. Trommeslager og stabilisator Hans-Petter Gyldenskog er kjent for at symbalene spiser trommestikker til frokost.

Her er ingenting tilfeldig! Dette er kvelden du ikke vil huske, men aldri kommer til å glemme. KULTMAKARAN får frem nordmøringen i deg."

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:30

Med sine råe og ufiltrerte linjer stappet med nordmørsk testosteron er KULTMAKARAN blitt et fenomen i regionen. Bandet er kjent for sine upolerte tekster med veletablerte "hooks" som virkelig får det til å nappe i...

Ticket name Choose amount
Billett Kultmakaran 150,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve