Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Van Halen Tribute - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 13. August 2022
Open from 20:00
Show starts 21:30

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:30

Eddie Van Halen var og er utvilsomt en av rockehistorienes aller største gitarister, og har vært et stort forbilde for mange unge, håpefulle gitarister fra slutten av 70-tallet og fram til i dag. En av de unge håpefulle var Ketil Strand, en lokal gitarist som kanskje nå for tiden er mest kjent for alt annet enn utagerende gitarrock, men han har også en fortid som langhåret heavyrocker (tro det eller ei)..
Da den triste meldingen kom høsten 2020 om at EVH var død, våknet den gamle heavyrockeren i Strand til live, og han bestemte seg for å realisere en gammel guttedrøm og sette sammen et Van Halen Tribute Band! Musikerne ble rekruttert fra øverste hylle; Børre Dalhaug; trommer, Bjørn Helge Lervåg; bass og Svein André Riise; vokal. Det ville rett og slett ta for mye plass å prøve å liste opp alle musikalske prosjekter og band denne gjengen er eller har vært med i, men alle som har fulgt litt med på både lokale og nasjonale musikkscener de siste tiårene, bør vite at denne gjengen besitter rikelig med musikalsk rutine og kvalitet. Noen stikkord; Horizons Project, Brothers In Arms (Tribute to Dire Straits), Dream Theater Tribute, Legends of Valley Doom, The Real Thing, Boston Tea Party, Yee 'Ha Wanna Have A Baba (Baba Nation) – og lista kunne fortsette veldig mye lenger..
Men nå er det altså Van Halen som står for tur, og bandet setter hovedfokus på de første 6 albumene med originalbesetningen fra 1978 til 1984, før vokalist David Lee Roth forlot bandet. Han var jo også kjent både for sine vokale og akrobatiske krumspring på scena, men her har HMS-ansvarlig i tribute-bandet satt ned foten av sikkerhetsmessige hensyn.. Kun musikalske krumspring er tillatt, men de kan det til gjengjeld ventes flere av!

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:30

Eddie Van Halen var og er utvilsomt en av rockehistorienes aller største gitarister, og har vært et stort forbilde for mange unge, håpefulle gitarister fra slutten av 70-tallet og fram til i dag. En av de unge...

Ticket name Choose amount
Billett Van Halen Tribute 150,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve