Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Halcyon Days + Fixation + Hammok // Vaterland

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland Bar & Scene
Brugata 9, Oslo, Norway
Date 27. May 2022
Open from 20:00 to 03:00

Halcyon Days + Fixation + Hammok
Vaterland
Fredag 27. Mai
20:00 // 215.- // 20 år
---------------------
---------------------

Oslo baserte Halcyon Days har gjennom gode utgivelser og et rykte for solide konserter etablert seg som et av Norges fremste leverandører av moderne metal. Strømmetallene har for lengst bikket over i sjusifret, og superlativene fra anmeldere og publikum forøvrig øker i takt med utgivelsene. Bookinger på sentrale europeiske festivaler som Summer Breeze Open Air og Reeperbahn vitner om at det store utland også er i ferd med å åpne øynene for den energiske kvartetten.
På scenen leverer Halcyon Days med smittsom intensitet og en eksplosiv energi som umiddelbart rettferdiggjør de overnevnte superlativene. Utrykket er umiskjennelig moderne, tungt og melodisk med atmosfæriske lag som sender tankene i retning storheter som Architects og While She Sleeps. Det hele levert med en kommanderende overbevisning som bare må bevitnes.
-------------------
Fixation utfordrer sjangre og kombinerer metalcore med rock, post metal, elektroniske elementer og dynamiske melodiøse synther. Musikken består av harde fengende gitarriff, eksepsjonelle vokalpresentasjoner og tunge bassrytmer som skaper en berg-og-dal-bane av melankolsk aggresjon. Med brutalt ærlige tekster og en forfriskende tematisk innpakning som både er samfunnskritisk og dagsaktuell, skaper Fixation musikk som resonerer med en hel generasjon, og ikke kun fans av en spesifikk sjanger.
-------------------
Trioen Hammok har satt for seg et mål om å løfte den melodiske hardcoren fra millennieskiftet inn i 2022. Mens bandets melodiske tilnærming har røtter i band som At The Drive In og JR Ewing, drar den energisk aggresjonen kjensel på band som Gallows og Everytime I Die. Det hele pakket inn i en kreativ bruk alt fra blast beats til øreorm-refrenger som nekter plent å forlate pannebrasken. Totalpakken blir et fascinerende moderne hardcore monster som er garantert å bite godt fra seg i årene som kommer.

Halcyon Days + Fixation + Hammok
Vaterland
Fredag 27. Mai
20:00 // 215.- // 20 år
---------------------
---------------------

Oslo baserte Halcyon Days har gjennom gode utgivelser og et rykte for solide konserter etablert seg som...

Ticket name Choose amount
Halcyon Days + Fixation + Hammok // Vaterland 215,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve