Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TINDRANDE EIDSDAL

Ola Bremnes og vener på Eidsdalsrøre

Organizer TINDRANDE EIDSDAL
Venue Røde Kors-huset, Eidsdal
Langereiten 5
Date 28. May 2022
Show starts 20:00

Ola Bremnes
Sang og fortellerglede er stikkord for det Ola Bremnes driver med. Denne gang stiller han med solid musikalsk støtte i Tore Bruvoll (gitar) og Ole Jørn Myklebust (trompet).
Ola Bremnes er fra Svolvær i Lofoten.
Han er en allsidig kunstner med mange sanger på innerlomma.
I tillegg skriver han bøker både for barn og voksne.
Mi pia, din gutt satte i sin tid rekord med 95 uker på Norsktoppen. Sangen Har du fyr, ble en klassiker etter at gruppa Hekla Stålstrenger kom med sin versjon av sangen for noen år siden.
Ola har levert tekster og melodier til mange andre artister.
Nylig skrev han teksten til sangen «Her igjen» med Dina Misund.
Sammen med søsknene Kari og Lars, laga han albumet «Soløye». Det ble Spellemannpris og konserter over hele kongeriket.
Trioen samarbeider med ujevne mellomrom og opptrer i Operaen 2023 med konsertproduksjonen «Eternitt».
Sangene til Ola spenner fra alvor til lun humor. I 2020 ga kom albumet «Trur på januar» der flere av tekstene handler om vendepunkter i livet.
Nå jobber han med albumet Hjemsøkt,- ei samling rå og sterke historier nordfra. Publikum kan nok vente seg en smakebit eller to....
Tore Bruvoll er best kjent som gitarist i gruppa Hekla Stålstrenga. Han beriker enhver konsert med sitt glitrende, virtuose og sofistikerte spill og har en unik forståelse av hva en sang trenger for å få et ekstra løft. Tore og Ola har hatt et duo-samarbeid gående i mange år, til stor glede for både anmeldere og kritikere. (Liker du saftig og sugende blues innimellom, er det bare å glede seg!)
Da Ola var liten, drømte han om å bli trompetist. Det ble det ikke noe av. Men drømmer kan gå i oppfyllelse på ulikt vis:
På denne konserten deltar den svært dyktige og rutinerte trompeteren Ole Jørn Myklebust fra Eidsdal som flere vil dra kjensel på fra konserter med Mari Boine og Jonas Fjeld. Tilfeldighetene ville at Ole Jørn, Ola og Tore skulle musisere sammen akkurat nå med trompet, sang og gitarer.
Det er en gylden begivenhet ingen burde gå glipp av. Vel møtt, og vel så det!

Ola Bremnes
Sang og fortellerglede er stikkord for det Ola Bremnes driver med. Denne gang stiller han med solid musikalsk støtte i Tore Bruvoll (gitar) og Ole Jørn Myklebust (trompet).
Ola Bremnes er fra Svolvær i Lofoten.
Han er en allsidig ...

Ticket name Choose amount
Born, Ola Bremnes-konsert 0,00 NOK
-
0
+
Vaksne, Ola Bremnes-konsert 390,00 NOK
-
0
+
Helgepass fredag og laurdag// Ina&Ørjan + Ola Bremnes 550,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve