Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

OLA BREMNES // Teaterfabrikken // Fredag 27. mai

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Teaterfabrikken
Date 27. May 2022
Open from 19:30
Show starts 21:00

Ola Bremnes er fra Svolvær i Lofoten og en av landets folkekjære artister. Sang og fortellerglede er stikkord for det Ola Bremnes driver med. På konserten på Teaterfabrikken 27. mai stiller han med solid musikalsk støtte i Tore Bruvoll (gitar) og Ole Jørn Myklebust (trompet).

Sangen "Har du fyr" ble en klassiker etter at gruppa Hekla Stålstrenger kom med sin versjon av sangen for noen år siden.
"Mi pia, din gutt" satte i sin tid rekord med 95 uker på Norsktoppen.
Ola har også levert tekster og melodier til mange andre artister. Nylig skrev han teksten til sangen «Her igjen» med Dina Misund.

Sammen med søsknene Kari og Lars, ble det Spellemannspris og konserter over hele landet etter at de ga ut albumet «Soløye».

Sangene til Ola spenner fra alvor til lun humor. I 2020 ga kom albumet «Trur på januar» der flere av tekstene handler om vendepunkter i livet. Nå jobber han med albumet Hjemsøkt,- ei samling rå og sterke historier nordfra. Publikum kan nok vente seg en smakebit eller to...

Tore Bruvoll er best kjent som gitarist i gruppa Hekla Stålstrenga.
Han beriker enhver konsert med sitt glitrende, virtuose og sofistikerte spill og har en unik forståelse av hva en sang trenger for å få et ekstra løft. Tore og Ola har hatt et duosamarbeid gående i mange år, til stor glede for både anmeldere og kritikere. (Liker du saftig og sugende blues innimellom, er det bare å glede seg!)

Da Ola var liten, drømte han om å bli trompetist. Det ble det ikke noe av. Men drømmer kan gå i oppfyllelse på ulikt vis:
På denne konserten deltar den svært dyktige og rutinerte trompeteren Ole Jørn Myklebust fra Eidsdal som flere vil dra kjensel på fra konserter med Mari Boine og Jonas Fjeld.

Velkommen til en lun og varm maikveld med nydelig musikk i intime omgivelser på Teaterfabrikken.

Dørene åpner 19.30, konsertstart ca. 21.00.

Ola Bremnes er fra Svolvær i Lofoten og en av landets folkekjære artister. Sang og fortellerglede er stikkord for det Ola Bremnes driver med. På konserten på Teaterfabrikken 27. mai stiller han med solid musikalsk støtte i Tore Bruvoll (gitar) og Ole Jørn Myklebust...

Ticket name Choose amount
Inngang Ola Bremnes 27.5.22 350,00 NOK
-
0
+
Inngang Student/u25 175,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve