Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Kornelia Sletten Haugen

PRØYSEN I LYNGEN

Organizer Kornelia Sletten Haugen
Venue DYBEDAL GÅRD // HØLANDSVEIEN 258 1860 Trøgstad
Date 4. June 2022
Open from 18:00 to 23:30

"Prøysen i Lyngen" er en spektakulær konsert som spilles ute i det fri. Dette blir en kveld hvor Alf Prøysen´s tekster og melodier skal formidles i naturens drakt, blant tømmerhytter, stabbur, hvitveis og lyng.
Under selve arrangementet er Kornelia Sletten Haugen sangerinne, og hun er mer enn klar for å invitere til konsert på hjemgården i Trøgstad. Mats Raknerud er også på scenen å finne, på pedalsteel og ellers alt han har fått samlet seg av strengeinstrumenter. Ingvald Holmen Minge fra Båstad er også med bak sitt piano, diverse andre tangentinstrumenter og gleder seg til å debutere med disse blant lyng og knaus.
Fra scenekantens perspektiv har man her dannet noe enkelte vil gå så langt å kalle et stjerneteam, og er sikre på at dette blir en opplevelse utenom det vanlige. Ikke bare musikalsk, men en fiffig naturopplevelse man sent vil glemme.
I kapittelet "Alle Rettigheter" vil det også være barsalg, og det er her vi finner medarrangør, kveldens innkaster/konferansier og bartender.
Ole Halvor Fossum er hans navn, og Båstad er opphavet. Han er mer enn vant med hyggelige tilstelninger i selskapslivet, og ser meget frem i mot å ta vare på gjester i skogens univers med fremragende sambygdinger på scenen.

"Prøysen i Lyngen" er en spektakulær konsert som spilles ute i det fri. Dette blir en kveld hvor Alf Prøysen´s tekster og melodier skal formidles i naturens drakt, blant tømmerhytter, stabbur, hvitveis og lyng.
Under selve arrangementet er Kornelia Sletten Haugen...

Ticket name Choose amount
PRØYSEN I LYNGEN 320,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve