Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KONSERTKLANEN

Skumringslandet - Historien bak historien // Trollfestivalen // Sokndal kino

https://fb.me/e/33SVbBTVv
Organizer KONSERTKLANEN
Venue Sokndal
Sokndal
Date 10. June 2022
Open from 19:40 to 23:00
Show starts 20:00
Age limit 15

Denne kvelden er første post på programmet under historiens første Trollfestival i Sokndal. For mer info om festivalen og detaljert program; se nedenfor!

Store deler av spillefilmen ”Skumringslandet” (2014) ble spilt inn i Sokndal og mange i bygda var involvert på ulike vis. Men ikke så mange kjenner ”historien bak historien” og hva som førte til at den ferdige filmen ble som den ble. Etter filmvisningen, vil vi få møte regissør Paul M. Lundø, co-manus Ronnie M. A. G. Larsen og klipper Magne Østby. De vil vise oss klipp som aldri har blitt vist før og fortelle oss mer om prosessen ”bak kulissene”.

I forkant av filmvisningen vil Lundø utdype temaet trolldom og mystikk og vise oss hvordan disse temaene har preget menneskers forhold til naturen og det underjordiske opp gjennom tidene. Dette var en del av researchen han gjorde under manusarbeidet til filmen Skumringslandet. Filmens sjanger er drama/eventyr/spenning.

Arrangør: Trollfestivalen
Medarrangører:
- Konsertklanen
- Dvale Film
- Filmfolket
- Sokndal kommune

Dørene åpner: 19.40
Arrangementet starter: 20.00
Arrangementet er ferdig: mellom 23.00 og 23.30

Billettpris: 200 kr + bill.avg.
Sitteplassene er unummererte. Setevalg; førstemann til mølla!

Vi forholder oss selvsagt til gjeldende retningslinjer vedr. smittevern.

Veibeskrivelse:
g.page/sokndalkino?share


Program:

19:40 Dørene åpner
20:00 Åpning av Jarle A. Landmark
20:05 Foredrag om trolldom av Paul M. Lundø
20:25 Visning av Skumringslandet (1 t og 22 min)
21:50 Samtale - Historien bak historien og bortklipte scener
Medvirkende: regissør Paul M. Lundø, co-manus Ronnie M. A. G.
Larsen & klipper Magne Østby
23:00 / 23:30 Arrangement ferdig

---------------------------------------------------------

Trollfestivalen i Sokndal

Trollfestivalen er en ny tverrfaglig kulturfestival i Sokndal og er et samarbeidsprosjekt mellom bl.a. Konsertklanen, Dvale film, Filmfolket, Sokndal kommune, Ninja Teatergruppe fra Flekkefjord, Velferden -Sokndals Scene for Samtidskunst og sist, men ikke minst, alle de tre barnehagene i Sokndal.

Temaene trolldom og mystikk går som en rød tråd gjennom hele helga, forankret i lokal historie og gammel folketro. Festivalen blir en salig blanding av filmvisning (Skumringslandet) og bortklipte scener, samtale om hvordan filmen ble til, foredrag om troll og trolldom, performance, konserter, interaktivt teater for barn, barnesangkor (6-åringene fra barnehagene) og Bare Egil og Aslags Enda Mer Superpopulære Barneshow.

Arrangementene foregår helga 10.–12.06.22. Fredagen blir i Sokndal kino (15+) og søndagen blir en barne- og familiedag i Blåfjell; delvis inne i den store gruva og delvis utenfor gruveåpningen.

Blåfjell gruver er en av de store severdighetene i Sokndal og har i lang tid vært stengt grunnet manglende rensking. I 2020 ble imidlertid fjellveggen og den største gruva rensket og er dermed tilgjengelig for publikum igjen. Det er derfor ekstra stas å kunne invitere både barn og voksne til en innholdsrik trollfestival i Blåfjell. Vi ønsker å sette et nytt fokus på Blåfjell, både som fritidsarena og som en spektakulær og unik arena for kulturarrangement.

Vi gleder oss masse og håper du kommer!

Links to artist

Denne kvelden er første post på programmet under historiens første Trollfestival i Sokndal. For mer info om festivalen og detaljert program; se nedenfor!

Store deler av spillefilmen ”Skumringslandet” (2014) ble spilt inn i Sokndal og mange i bygda var...

Ticket name Choose amount
Billett; sitteplass, unummerert 208,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve