Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KONSERTKLANEN

Eventyrdagen // Trollfestivalen // Blåfjell gruver

https://fb.me/e/7G9OuxOOH
Organizer KONSERTKLANEN
Venue Sokndal
Sokndal
Date 12. June 2022
Open from 13:30 to 18:00
Show starts 14:00

Eventyrdagen er en barne- og familiedag, som blir spennende, engasjerende og morsom for både store og små. Ninja Teatergruppe fra Flekkefjord vil introdusere heksa Barbro (inspirert av Barbro Jørgensdatter Bjelland fra Sokndal) og trollene i Blåfjell, som vil vise oss rundt i gruve-hjemmet deres og gjøre de som ønsker det om til troll. Små interaktive teaterscener binder dagen sammen.

Førskolebarn fra alle de tre barnehagene i Sokndal er deltakere i teaterstykket og synger magiske trollsanger for oss. I tillegg kan det også være at trollene trenger litt hjelp til forskjellige ting fra publikumsbarna..!

Midtveis i programmet trenger både troll og publikum mat. Publikum oppfordres til å ta med egen drikke og grillmat. Arrangøren stiller med flere store griller, klare til bruk.

Som siste innslag vil Bare Egil og Aslag dukke opp og dra i gang et superpopulært barneshow, fullspekket av musikk og humor. Sjanger: vise/pop. Mer info om showet og program for dagen kommer.

Vi har godt vakthold, men minner samtidig om at arrangementet er ute i det fri. Ferdsel er på eget ansvar. Barn må komme ifølge med voksne.


Arrangør: Trollfestivalen

Medarrangører:
- Konsertklanen
- Ninja Teatergruppe
- Velferden -Sokndals Scene for Samtidskunst
- Dvale Film
- Bø barnehage
- Frøyland gårdsbarnehage
- Øyno FUS barnehage


Oppmøte: kl. 13:30
Arrangementet starter: kl. 14:00
Arrangementet er ferdig: kl. 17:30 / 18:00

Billettpriser, inkl. bill.avg.:
Barn 150 kr
Voksen 200 kr
Familie 550 kr

Arrangementet har ledsagerordning ved framvisning av ledsagerbevis.

Veibeskrivelse parkering:
goo.gl/maps/yQUFgJNM81ToAfdS9

Vi oppfordrer publikum til å parkere på parkeringsplassen ved Linepollen. Hvis den blir full er det mulig å parkere ved gravlunden på Lindland. Det er ikke tillatt for publikum å kjøre den siste veistrekningen fra Linepollen og opp til Blåfjell. De som er avhengige av transport pga nedsatt bevegelighet bes ta direkte kontakt med arrangør i forkant.


Trollfestivalen i Sokndal

Trollfestivalen er en ny tverrfaglig kulturfestival i Sokndal og er et samarbeidsprosjekt mellom bl.a. Konsertklanen, Dvale film, Filmfolket, Sokndal kommune, Ninja Teatergruppe fra Flekkefjord, Velferden -Sokndals Scene for Samtidskunst og sist, men ikke minst, alle de tre barnehagene i Sokndal.

Temaene trolldom og mystikk går som en rød tråd gjennom hele helga, forankret i lokal historie og gammel folketro. Festivalen blir en salig blanding av filmvisning (Skumringslandet) og bortklipte scener, samtale om hvordan filmen ble til, foredrag om troll og trolldom, performance, konserter, interaktivt teater for barn, barnesangkor (6-åringene fra barnehagene) og Bare Egil og Aslags Enda Mer Superpopulære Barneshow.

Arrangementene foregår helga 10.–12.06.22. Fredagen blir i Sokndal kino (15+) og søndagen blir en barne- og familiedag i Blåfjell; delvis inne i den store gruva og delvis utenfor gruveåpningen.

Blåfjell gruver er en av de store severdighetene i Sokndal og har i lang tid vært stengt grunnet manglende rensking. I 2020 ble imidlertid fjellveggen og den største gruva rensket og er dermed tilgjengelig for publikum igjen. Det er derfor ekstra stas å kunne invitere både barn og voksne til en innholdsrik trollfestival i Blåfjell. Vi ønsker å sette et nytt fokus på Blåfjell, både som fritidsarena og som en spektakulær og unik arena for kulturarrangement.

Vi gleder oss masse og håper du kommer!

Links to artist

Eventyrdagen er en barne- og familiedag, som blir spennende, engasjerende og morsom for både store og små. Ninja Teatergruppe fra Flekkefjord vil introdusere heksa Barbro (inspirert av Barbro Jørgensdatter Bjelland fra Sokndal) og trollene i Blåfjell, som vil vise oss rundt i...

Ticket name Choose amount
Familiebillett 550,00 NOK
-
0
+
Voksenbillett 200,00 NOK
-
0
+
Barnebillett 150,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve