Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TREVAREFABRIKKEN AS

Fangst / Trevarefabrikken

http://trevarefabrikken.no
Organizer TREVAREFABRIKKEN AS
Venue Henningsvær
Henningsvær
Date 27. May 2022
Open from 19:00 to 02:00

Stikk din beste rockefot frem og rist den alt du greier, for på tampen av mai kommer det hardtslående, fengende Oslobandet Fangst til Trevarefabrikken! 
Drivende lystig rock’n’roll med kav bergensk er som regel en suksessoppskrift! Ihvertfall når solen står høyt på himmelen og det nærmer seg skolefri, og ferie. Kjenn din besøkelsestid når musikere fra Hvitmalt Gjerde, Honningbarna og Death By Unga Bunga gjester fabrikken. Dette superbandet har allerede stukket nesen langt frem i det norske musikkbildet, og nå gjør de sin første konsert i nordnorge! Det gledes! 
Dørene åpner 20.00 

Konsertstart 21.00 

CC: 200,- 
Hvordan best beskrive det hektiske og fengslende musikalske lappeteppet som er Fangst? Med medlemmer fra allerede legendariske band som Death By Unga Bunga, Honningbarna og Hvitmalt Gjerde, samt en jazzflyktning fra Manhattan, utstråler de destruktiv sjarm, bøtter med bergensk nonchalanse og en «take no prisoners»-holdning. Har du dannet deg et bilde av hva dette er? Vi overlater resten til bandet.Fangst har i sin korte eksistens sluppet 4 singler ila 2021 til god mottagelse fra kritikere og musikkelskere, samt blitt listet på P13 og P3.
Uansett om du er i markedet for gripende norskpråklig lyrikk eller fengende gitar-riffing i et forrykende tempo – eller kanskje til og med begge deler(!) – får du ønsket ditt oppfylt. Fangst sitt uttrykk er et resultat av de ulike musikalske bakgrunnene til bandmedlemmene, og resultatet er nydelig rockemusikk på norsk – sporadisk farlig og tidvis søt. En skapende kraft som går ut av kontroll, men som alltid treffer midt i blinken.Sees på fabrikken!

Stikk din beste rockefot frem og rist den alt du greier, for på tampen av mai kommer det hardtslående, fengende Oslobandet Fangst til Trevarefabrikken! 
Drivende lystig rock’n’roll med kav bergensk er som regel en suksessoppskrift! Ihvertfall når solen står høyt på...

Ticket name Choose amount
Ordinær billett 200,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve