Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Sverre

Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 25. September 2022
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 20

«Solid, vellydende og vakkert»

Sverre Stenersen er endelig klar til å ta steget ut som en moden soloartist. På scenen glimrer han med sitt trygge vesen, jordnære tilstedeværelse og blir beskrevet som en artist som engasjerer og overrasker. De siste årene har han tiltrukket et modent og kresent publikum. Han sammenlignes ofte med band og artister som «Madrugada», «War on drugs» og David Bowie. Sverre sin robuste gitar og ærlige vokal forsterkes med sitt faste band og byr på et organisk og varmt lydbilde.

Sverre er nå klar med sitt første album, «The Gemini». Platen skildrer oppveksten i en liten bygd i indre Troms og overgangen til voksenlivet i storbyen. Den er en historie om hvordan egen oppvekst påvirker oppdragelsen av egne barn og hvor langt man vil gå for å ikke bli et ekko av sin egen historie. Platen «The Gemini» beskriver tiden når man kommer i kontakt med seg selv og har modnet, man opplever en ny forståelse for egne valg. Og ikke minst; man innser at livets uforutsigbarhet gir rom for tilgivelse, også ovenfor en selv.

Låtskriver, vokalist og gitarist Sverre Stenersen platedebuterte i 1999 og har til nå over 20 utgivelser bak seg. Han har frontet flere band og har turnert store deler av Norge i tillegg til flere konserter i utlandet. Noen av høydepunktene var konsertene i New York og Oulo. Bransjeveteranen Arild Rønsen skrev i sin tid om slippet av Diversion Blue albumet «Pleasureville» følgende ord for Puls: "Og den dagen kommer, det føler jeg meg trygg på, at Stenersen kommer opp med en monsterhit".

Facebook: www.facebook.com/sverremusic

«Solid, vellydende og vakkert»

Sverre Stenersen er endelig klar til å ta steget ut som en moden soloartist. På scenen glimrer han med sitt trygge vesen, jordnære tilstedeværelse og blir beskrevet som en artist som engasjerer og overrasker. De siste årene har...

Tickets
Ticket name Choose amount
Ordinær 150,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve