Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Jonas Brekke - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 28. May 2022
Open from 20:00
Show starts 21:00

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

Fredag 18. mars slapp artisten og låtskriveren Jonas Brekke fra Trondheim sitt personlige debutalbum Tomorrow's Avenue. Jonas Brekke melder seg for alvor med i den populære Norsk-Americana bølgen, og er på vei til å etablere seg som en av de mest spennende artistene fra Trondheim i 2022.
I 2019 utga Jonas debutsingelen «Tell me why» og EP'en «HOME», og han rakk å spille en rekke konserter og spennende supportjobber for både nasjonale og internasjonale artister.Som med så mange andre sa det plutselig stopp for trønderen da pandemien kom krypende i 2020, men det siste året har han vært produktiv og spilt inn sitt første album.

Med sin særegne stemme, tilstedeværelse og sterke formidlingsevne,står Jonas fjellstøtt på album og scene sammen med tre av grunnpilarene fra bandet "The South". Til Kristiansund har han med seg Pål Brekkås, Alexander Pettersen og kristiansunderen Adrian Athola på trommer.
"Tomorrow's Avenue" tar lytterne og publikum med inn i Jonas sitt univers. Albumet er godt pakket inn i Americana og roots lydbildet, og man kan høre at både han og bandet har dype røtter i disse sjangrene.
"Tomorrow`s Avenue" ble gitt ut digitalt og på vinyl fredag 18. Mars. Jonas og bandet spilte en utsolgt releasekonsert på Trykkeriet Scene 19. mars. Lørdag 26.mars spilte de i Strandbaren på Stokkøya og den 2. april spilte Jonas med band på den nyopprettede Americana festivalen Fjording i Halden.

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

Fredag 18. mars slapp artisten og låtskriveren Jonas Brekke fra Trondheim sitt personlige debutalbum Tomorrow's Avenue. Jonas Brekke melder seg for alvor med i den populære Norsk-Americana bølgen, og er på vei til å...

Ticket name Choose amount
Billett Jonas Brekke 150,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve