Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HEADQUARTERS ApS

Fauna 5

http://hq.dk
Organizer HEADQUARTERS ApS
Venue HeadQuarters
HeadQuarters
Date 9. July 2022
Open from 19:00 to 03:00

Fauna 5 (Release koncert af debutalbummet, Haptics!)

På jagt og på vagt – i spring og i dvale – i flok og på egen hånd – på sporet og i skjul. Lyden af Fauna 5 er på en gang enkel og kompliceret, uprætentiøs og sirligt sammensat.

Fauna 5 består af Jens Mikkel Madsen, Scott Westh, Mathias Jæger, Jonas Andreasen og Andreas Skamby, der alle er fremtrædende musikere fra den Aarhusianske jazzscene i forskellige bands som I Think You’re Awesome, Bagland, Addis Abababand, Erum mfl.

Denne aften på HQ bliver helt speciel og festlig, da det bliver den officielle release koncert af debutalbummet, Haptics. Du kan I den anledning få fingrene i den smukkeste og vellydende LP og/eller CD med cover art af den skønne grafiker, Vibeke Krag Rasmussen.
Musikken udkom digitalt fredag d. 3. juni, så tag endelig et lyt inden vi ses.

Musikken er skrevet af trommeslager/bandleader, Andreas Skamby og
tager bl.a. afsæt i dyrelivet og de oplevelser og observationer, der har vakt begejstring, forundring og nysgerrighed hos Andreas. Fx de ligheder Andreas ser i dyrets og menneskets adfærd.
I det store hele er musikken en hyldest til verdens fauna, og afspejles i den legesyge tilgang i gruppens sammenspil.

”Musikken ligger langt over dagligt vande, og det fortsætter i nummeret Fauna. Orgel i regnskov, blæsere i trækronerne og keyboard som flyvende lydtæppe. Stilen er svær at beskrive, men genreløs, uden for genre eller ligefrem genrefri falder i tankerne. Alle udtryksformer er i spil. Bare ikke de sædvanlige.”
Anmelder: Ebbe Lautrup, JazzLive Blog

Line-up:
Scott West (trp)
Jonas Andreasen (sax og klarinet)
Mathias Jæger (p, synt.)
Jens Mikkel Madsen (b)
Andreas Skamby (drm)

Link til hjemmeside: www.andreasskamby.com
Link til Facebook: www.facebook.com/FaunaFem

Genre: Rock/Pop/Jazz (moderne jazz)

Fauna 5 (Release koncert af debutalbummet, Haptics!)

På jagt og på vagt – i spring og i dvale – i flok og på egen hånd – på sporet og i skjul. Lyden af Fauna 5 er på en gang enkel og kompliceret, uprætentiøs og sirligt sammensat.

...

Ticket name Choose amount
Entrébillet 75,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve