Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Kanonenfieber [DE] + Special Guests: Uburen [NO] + Molok

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Spillestedet Stengade
Date 25. September 2022
Open from 20:00 to 23:59

"Tyske Kanonenfieber er noget så specifikt som historisk korrekt black metal, der tager livtag med 1. verdenskrig. Det gør de ret godt." - Devilution

Kanonenfieber:
"Krig mod Frankrig! Krig mod England, krig mod Rusland! Krig mod Tyskland! Krig mod verden!"
Efter jubel fra millioner som for længst døde, vandrer fem ansigtsløse mænd tilbage til slagmarkernes menneskemøller for at rapportere om døden og ødelæggelsen af ​​de uhørte. Det stinker af salpeter, ammoniak, forrådnelse og fortvivlelse, når lytteren bliver grebet af kanonfeber, og blodmarkernes forsvundne historier fremsiges i beskidt Blackened Death.

"Når de stumme massers jubel lyder, og den anden rytter bruger sin le, vil der ikke være nogen pragt, ingen herlighed, ingen sejr. Kun nederlagets vanvid er tilbage."
Grundlagt som et enkeltmandsprojekt i Bamberg og støbt af stål og bly, vil Kanonenfieber nu også erobre live-scenerne efter deres fantastiske debut "Menschenmühle".

Med et unikt koncept, fjernt fra forherligelsen af ​​krig og industrialiseret døende, går bandet ind i arkiverne for sangene og ind i forlængst glemt korrespondance mellem krigere og hjemland for at give et ansigt tilbage til den navnløse rædsel.

Hver sang er lyrisk baseret på virkelige historier og har fået et personligt præg for at bringe vanviddet til live.
Fokus er på individuelle skæbner fra bandets personlige miljø og er meget mere end en bearbejdning af gyseren, historierne er repræsentative for millioner af ofre i de kolde skyttegrave, dybe vand og høj luft i de utallige træfninger.

"Når dyret går omkring, vil det ikke kende noget rigtigt og forkert, ingen Gud og land, kun nådesløst raseri og ødelæggelse."

www.facebook.com/Kanonenfieber/

noisebringer-records.bandcamp.com/album/menschenm-hle

Uburen:
Med en ideologi om at genoplive vikingefolkloren med en seriøs lyd og fokus på de mørkere og melankolske dele. Musikken er voldsom og barsk, men er fuld af underliggende melodier, der tilføjer en ægte majestætisk og monumental følelse. Med en bred vifte af vokalskrig, knurren til talte ord og rent råb

uburen.bandcamp.com/
www.facebook.com/uburen

Molok:
Molok spiller aggressiv og dynamisk black metal tilsat en god portion uforudsigelighed og eksperimenteren med genrens udtryk. Teksterne kredser om socialrealisme, angst eksistentialisme og stemmerne fra samfundets fortabte og marginaliserede. På scenen udfoldes denne cocktail i en kaotisk og hæsblæsende energiudladning, du enten vil elske at hade eller hade at elske!

www.facebook.com/MolokDk/
molok.bandcamp.com/
----------------------------------
Entré: 135 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 150 kr i døren!

Links to artist

"Tyske Kanonenfieber er noget så specifikt som historisk korrekt black metal, der tager livtag med 1. verdenskrig. Det gør de ret godt." - Devilution

Kanonenfieber:
"Krig mod Frankrig! Krig mod England, krig mod Rusland! Krig mod Tyskland! Krig mod...

Ticket name Choose amount
Kanonenfieber [DE] + Special Guests: Uburen [NO] + Molok 135,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve