Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Frode Alnæs & The Frogs

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 23. September 2022
Open from 19:00 to 22:00
Show starts 20:00

Dørene åpner 19:00
Konsert 20:00

Frode Alnæs kan i år feire 40 år som profesjonell musiker og artist. Mannen som regnes som en av Norges beste gitarister og låtskrivere ser seg sjelden tilbake. Han er alltid på vei videre, mer produktiv enn noen gang - og ser fram til å feire jubileet med ny musikk.

Frode Alnæs er kjent for sin unike evne til å kommunisere med publikum, noe som har gjort han til en av våre mest folkekjære artister. Det er aldri kjedelig når Frode står på scenen. Han er utadvendt og byr alltid på musikalske overraskelser og godt humør.

Frode Alnæs & The Frogs er Frodes band gjennom 20 år, ved siden av Dance With A Stranger. Foruten Frode selv på gitar og vokal, består bandet av Jørun Bøgeberg på bass og Eivind Kløverød på trommer, to svært anerkjente og etterspurte musikere.

Bandet forfører med sin musikalitet, sjarme og en spilleglede som overgår det meste. Og med Frode Alnæs som frontfigur blir det både fantastisk gitarspill og mange høydepunkter fra Alnæs lange musikalske karriere som låtskriver og artist.

Frodes musikalske røtter innenfor både jazz og pop, gjør han til en spennende, leken og improviserende musiker. Han legger alltid inn noe nytt i sitt gitarspill og musikalske uttrykk. Og Jørun Bøgeberg og Eivind Kløverød er hans perfekte makkere på scenen!

Frode Alnæs er kjent som gitarvirtuosen, «sjefen» og opphavsmann til samtlige av låtene til «Dance With A Stranger». Han har gitt ut fem soloplater i eget navn, den siste «Beste tia mi» kommer i mars 2022. Dette bare tre måneder etter han ga ut julealbumet «Lang desember natt» i 2021. Hele åtte album har han gitt ut med «Dance With A Stranger», og han har medvirket som låtskriver og gitarist på mer enn 150 album i inn- og utland. Og flere nye plateprosjekter er på trappene.

Han har levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Han er også en etterspurt solist med orkestre, storband, kor, korps og band, både som gitarist og sanger. For et par år siden gjestet han over 60 kulturhus over hele landet med sin kritikerroste soloforestilling «Min dans med strenger».

Frodes lange og eventyrlige musikalske livsreise har gitt ham mye heder og ære, blant annet tre Spellemannspriser.

Dørene åpner 19:00
Konsert 20:00

Frode Alnæs kan i år feire 40 år som profesjonell musiker og artist. Mannen som regnes som en av Norges beste gitarister og låtskrivere ser seg sjelden tilbake. Han er alltid på vei videre, mer produktiv enn noen gang...

Tickets
Ticket name Choose amount
Billett Frode & The Frogs 375,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve