Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Haugesund Viseklubb

UTSATT DOBBELKONSERT: BAARDSEN & BÅTSVIK

Organizer Haugesund Viseklubb
Venue Haugesund, Norge
Haugesund, Norge
Date 26. May 2022
Show starts 20:00
Age limit 18

Haugesund Viseklubb er stolte av å kunne invitere til konsert med to plateaktuelle artister, Baardsen og Båtsvik.

BAARDSEN

Plateaktuelle Baardsen fra Stavanger (bosatt i Oslo) lager personlige piano og gitardrevne viser på rogalandsk, oftest med inspirasjon fra eget levd liv.

Det nye albumet «Itteklang» som er laget i samarbeid med multimusiker og produsent Kenneth Ishak, består av ni låter med historier og refleksjoner fra et hektisk musikerliv, oppturer og nedturer. Åpningssporet og siste singel fra albumet «Gammal musikervenn», er for tiden spillelister på NRK Rogaland og A-listet på Radio Signal. 

På albumslippturneen, som strekker seg fra 29. April til høsten 2022, besøker han en rekke små og mellomstore konsertsteder både med band og i soloformat. Torsdag 26. Mai besøker han Haugesund Viseklubb for første gang.

Albumet «Itteklang» slippes i april og er det tredje i rekken siden debuten  i 2015. Albumet slippes denne gang både på vinyl, cd og digitalt.

«Setter ord på hverdagslige fenomener som ingen andre»
(Terje Kollevik, panorama.no 25.07.21)

BÅTSVIK

Båtsvik er singer-songwriter basert på Bryne, Rogaland. Han har vore aktiv med eigen låtskriving siden 2017 og dette har resultert i fleire singelutgivelser.

Det heile starta med sanger på engelsk, men etter ei tid endra låtene seg til kun å vere på morsmålet. Nokre av sangane har blitt belønna med «Ukas anbefaling» i Stavanger Aftenblad og det har blitt radiolisting hos ulike
radiostasjonar i landet. Radio Haugaland lista «Tåke» og hadde denne sangen med på listene i fleire månader.

Denne våren kjem endelig debutplata, som blir ein EP med 6 sanger.
I live-samanheng blir det ofte nedstrippa og nært med eit akustisk uttrykk.
Med til Haugesund Viseklubb har Båtsvik med seg gitarist Lasse Fuglestad.

Haugesund Viseklubb er stolte av å kunne invitere til konsert med to plateaktuelle artister, Baardsen og Båtsvik.

BAARDSEN

Plateaktuelle Baardsen fra Stavanger (bosatt i Oslo) lager personlige piano og gitardrevne viser på rogalandsk, oftest med...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve