Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DET ANDRE TEATRET AS

2FOR1: Lövebachen + Blæsta Impro

http://www.detandreteatret.no
Organizer DET ANDRE TEATRET AS
Venue Det Andre Teatret
Det Andre Teatret
Date 26. May 2022
Open from 18:30
Show starts 19:00

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord. Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer akkurat denne uka.

LÖVEBACHEN LIVE
Urpremiere på det helt unike showet “Lövebachen Live”.
dette er et konsept verden ALDRI har sett maken til! noen kritiske røster vil kanskje si at det minner om et visst program på NRK, men neida - dette er noe helt annet!
I “Lövebachen LIVE” møter vi to partier, de blå og de røde, som konkurrerer om å vinne velgernes gunst, de blir ledet med stødig hånd av en krøllete sjarmør, unnskyld rett-håret 30-åring, gjennom et utall øvelser. Ja, du tenker kanskje: ” dette hørtes VELDIG likt ut som NRK-programmet Løveb…” men det er det altså ikke. Da måtte man betalt mengder med royalties. Så husk Torsdag er det premiere på Lövebachen Live, et show som til forveksling kan minne om et annet, men som ikke er det. selvom det så og si er kliss likt.

Med: Andreas Tønnesland, Olli Wermskog, Marte Mørland, Veslemøy Mørkrid og Henrik Horge


BLÆSTA IMPRO
BLÆSTA er en urbant og mangfoldige impro-gruppe med halv-kjente og ukjente ansikter og lang fartstid fra musikk, dans, stand-up, teater og tv-bransjen. Her blir det improleker med et annet perspektiv!

Med: Hemen Fatahi, Ahmed Mamow, Ayaz Hussain, Thomas Burmester Kleppe


Kom og se hva som bobler under overflaten i Kultur-Oslo og få med deg det aller første showet av byens nye store supersuksess!

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet...

Ticket name Choose amount
2 for 1 på Torsdag 195,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve