Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HEADQUARTERS ApS

Assegai

http://hq.dk
Organizer HEADQUARTERS ApS
Venue HeadQuarters
HeadQuarters
Date 14. July 2022
Open from 19:00 to 03:00

Assegai er et slankt spyd, især brugt i de Bantu-talende dele af Afrika. Et formidabelt våben, lige så dødbringende som innovativt.
Spyddet har givet navn til en konstellation af fire mennesker fra Aarhus, der fra hver af deresmusiske hjørner spiller ind mod et kaotisk, men dog distinkt center. Den ideelle rock, hvis termostaten af nød er blevet sat for lavt i din dårligt isolerede lejlighed, som du alligevel betaler for meget for på grund af løssluppen kapitalisme. Rytmisk og tonalt motiveret af øst- og nordafrikanske artister, forsøger Assegai at sammenføre de sydlige inspirationer med en mere kølig lyd.

Assegai består af Thomas Nørgaard (bas), Markus Sollid (saxofon), Kristian Obling (guitar), og Jesper Moeslund (trommer), og sammen skaber de en skæv instrumental rock, der lugter ligeså meget af lynghede og egeskove som af savanne og ørkenlandskab.

Assegai er et slankt spyd, især brugt i de Bantu-talende dele af Afrika. Et formidabelt våben, lige så dødbringende som innovativt.
Spyddet har givet navn til en konstellation af fire mennesker fra Aarhus, der fra hver af deresmusiske hjørner spiller ind mod et...

Ticket name Choose amount
Entrébillet 75,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve