Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Wonderbrazz

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 9. July 2022
Open from 20:00 to 23:00

Der er ting man bør gøre minimum én gang i sit liv, og det er bl.a. at tage til koncert med Wonderbrazz - og her er chancen!

“That’s some slick shit you’re all playing and if it ain’t slick it ain’t funky”
Dr. John, New Orleans Music legend

“Før eller siden bør alle gøre sig den tjeneste at opleve en koncert med WonderBrazz”
Ivan Pedersen, sanger & sangskriver

“Med eller uden dansegulv er WonderBrazz en stor nydelse at opleve”
Sven Bjerstedt, Kristiansstadbladet

I 1998 høstede WonderBrazz 6 stjernede anmeldelser for deres debutalbum “Live At Cafe Bopa”

24 år, 7 cd’er og 700 koncerter senere leverer bandet stadig helt særlige koncertoplevelser, hvad enten du befinder dig på en intim jazzclub for at lytte eller på en svedig natklub for at danse.

WonderBrazz har bl. a. spillet på Montreux Jazz Festival, New Orleans Jazz’n Heritage Festival, MIDEM i Cannes og deres musik er blevet brugt i flere Danske film og TV programmer.

“Man bliver så glad til jeres koncerter” sagde en af bandets fans engang og WonderBrazz blanding af New Orleans Roots, World Music og Funk har en helt særlig vibe, der tiltaler folk i alle aldre, nationaliteter og kulturer, både hardcore jazzfans og de der aldrig kunne finde på at lytte til jazz.

Sang, en tight hornsketion, trommer, percussion og hammondorgel er ingredienserne i WonderBrazz magiske gryde. Tilsæt masser af interaktion med publikum, et udadvendt og let tilgængeligt mix af jazz, soul, boogaloo og New Orleans 2nd line, og så har du opskriften på en uforglemmelig aften i selskab med 6 fremragende musikere

Der er ting man bør gøre minimum én gang i sit liv, og det er bl.a. at tage til koncert med Wonderbrazz - og her er chancen!

“That’s some slick shit you’re all playing and if it ain’t slick it ain’t funky”
Dr. John, New Orleans Music legend

Ticket name Choose amount
Wonderbrazz 65,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve