Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Musokes Odyssé

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 1. July 2022
Open from 20:00 to 23:00

Studenterhuset byder velkommen til et spændende, anderledes og meget aktuelt projekt, der udover musikken har noget vigtigt og mere end almindeligt samfundsrelevant på hjerte.

Projektet Musokes Odyssé er en kommentar på samfundsudviklingen i relation til den rå kriminalitet og etnicitet. Projektet henvender sig især til unge som er tilbøjelige til at blive en del af bander. Rent lyrisk kommer vi med et modfortælling til hvad vi ellers hører i dansk rap, hvor
det normalt gælder om at fremvise helten, der har magten, pengene og prestige. I vores fortælling har vi i stedet en antihelt som prøver at komme væk fra underverdenen og rette op på sit liv. Her leverer vi jazz rap på dansk i stil med franske Hocus Pocus og amerikanske The Roots.

Koncerterne varer 30-60 min. og lægger op til både dans og fordybelse. Vi har spillet på Loppen i Kbh, Posten i Odense og Atlas i Aarhus. Da vores koncerter har poetisk tyngde, og veksler mellem historiefortælling, spoken word og rap, har vi spillet på Spoken Word Festivalen i
Odense, Aarhus’ Internationale Litteraturfestival og Oslos Internationale Poesifestival. Vi har også optrådt i fængsler rundt om i landet med poesikoncerter.
Kvartetten MUSOKES ODYSSÉ kombinerer kræfter fra Uganda, Congo, Ghana og Danmark.
Bandleder Musoke (Uganda) debuterede i 2013 med digtsamlingen “Kære dagbog” på forlaget Jorinde og Joringel. Det er ud fra hans nye lyrikprojekt, at musikerne Messe (Congo), Mochia (Ghana) og Krindel (Danmark) leverer kompositioner, der veksler mellem jazz, blues og afrobeat. På sigt bliver projektet lanceret med både et konceptalbum og et visuelt album.

Studenterhuset byder velkommen til et spændende, anderledes og meget aktuelt projekt, der udover musikken har noget vigtigt og mere end almindeligt samfundsrelevant på hjerte.

Projektet Musokes Odyssé er en kommentar på samfundsudviklingen i relation til den...

Ticket name Choose amount
Musokes Odyssé 40,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve