Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HOKKSUND BYTEATER JUNIOR

Folk og røvere i Kardemomme By (Gruppe B) Søndag Kl 18:00

http://www.hokksundbyteaterjunior.no
Organizer HOKKSUND BYTEATER JUNIOR
Venue Hokksund
Hokksund
Date 10. July 2022
Open from 17:30 to 20:00
Show starts 18:00

Det blir fest i Kardemomme by. Og du er invitert!

I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med.

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt ta med deg barna på Hokksund Byteater Junior sin oppsetning av Folk og røvere i Kardemomme by – en teaterforestilling full av energi, humor, dans og masse musikk. Du vil møte en frekk papegøye, en talende kamel og en løve som er glad i melkesjokolade. Bli med inn i Egners verden og opplev den magiske teaterstemningen utendørs i Skriverparken i Hokksund. Røverne gleder seg til å hilse på barna som kommer på besøk.

Med vårt ensemble fylt av unge, nye og sprudlende talenter ønsker vi å innlemme en ny generasjon i vår felles kulturarv. Ja, vi elsker Thorbjørn Egner!
Pris kr: 220,-
Barn under 2 år kommer inn gratis ved å sitte på fang.
Vi tar også ledsagerbevis. Ta kontakt med byteaterjr@gmail.com for billetter.

Det blir fest i Kardemomme by. Og du er invitert!

I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor...

Ticket name Choose amount
Kardemomme By - 10/7-2022 kl 18:00 220,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve