Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Freeways + Halleys Komet // Vaterland

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland Bar & Scene
Brugata 9, Oslo, Norway
Date 1. June 2022
Open from 20:00 to 03:00

FREEWAYS (CA)
Support: Halleys Komet
Vaterland
Onsdag 1. Juni 2022
20:00 // 250.- + avg. // 20 år
----------------------------
----------------------------

FREEWAYS fra Brampton, Ontario, Canada er vaskekte formidlere av klassisk hardrock med fengende melodier, svulstige rytmer og god gammeldags frihetsfølelse i førersetet. Sjanger-karikaturen med overdådighet, agurk i trusa, penger og knark er på lekkert og befriende vis lagt på hylla til fordel for det som virkelig gjelder – musikken!

Det nikkes anerkjennende til storheter som Thin Lizzy og Blue öyster Cult når de tostemte gitarsoloene svinger gjennom øregangene. Men dette er ingen kopi. Tvert i mot er låtmateriale gjort på så overbevisende innsiktsfullt, særegent og smakfullt vis at det er lett å finne seg selv mentalt svevende over den amerikanske landeveien i møte med dette rocke-orkesteret. Det er også her Freeways skiller seg fra de nærmest parodiske 70-talls kopiene som har florert de senere årene. De leverer gjennomgående ekte hard rock, for hardrockens del og ingen ting annet. Spillegleden oser ut av hver eneste tone og campingbilen i snøfånna på platecoveret til debutplaten «True Bearings» vitner om en gjennomgående filosofisk tilnærming gjennomsyret av lidenskap til faget.

Om en kveld rundt bålet med gode venner, lesk og en kassettspiller som pumper ut Satan, Manilla Road og Hällas høres ut som en god kveld for deg, bør du virkelig ikke gå glipp av denne kvelden med Freeways på den lokale pizzasjappa i Brugata.


HALLEYS KOMET er et Hamar-basert rockeband som slår rot i det beste 70- og 80-tallet hadde å gi. Med mye inspirasjon fra band som Van Halen, Bryan Adams og Boston oser musikken av heftige riff, hylende soloer og vakre ballader. Til tross for de klassiske rockeinspirasjonene dras også mye inspirasjon fra punk og moderne metal. Deres debutalbum ble spilt inn i Dakkota Studio og er på vei til å slippes. I mellomtiden kan de tre singlene til albumet nytes!

Bandet er; Heine Gillerhaugen (lead gitar), Nikolas Møller (gitar, keys, koring), Nikolai Selmer-Olsen (trommer), Espen Forårsveen (bass, koring) og Walter Berg (vokal).

FREEWAYS (CA)
Support: Halleys Komet
Vaterland
Onsdag 1. Juni 2022
20:00 // 250.- + avg. // 20 år
----------------------------
----------------------------

FREEWAYS fra Brampton, Ontario, Canada er vaskekte formidlere av...

Ticket name Choose amount
Freeways + Halleys Komet // Vaterland 275,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve