"Uredigert By Bloom"

Hotel Christiana Teater
19. September 2017
Doors open at 17:30
Doors closes at 23:59
Event starts at 18:30
https://www.facebook.com/events/1704721979829035/?fref=ts

Definisjon: ”Uredigert” (ikke sammenlignbar) ikke blitt endret fra den opprinnelige versjonen”

Gjennom foredraget / showet ”Uredigert By Bloom ” vil du få oppleve en annerledes, smårebelsk, humoristisk, rørende, og tankevekkende uredigerte reise inn i alt det rare vi mennesker sammenligner, tenker på, føler på, lurer på, stusser over og grubler på i møte med hverandre og i møte med oss selv.

Som medmenneske, entreprenør, pedagog, leder, karriereveileder, storyteller, foredragsholder og coach har jeg jobbet i inn og utland med tusenvis av mennesker fra hele verden både i privat og offentlig sektor.

Etter å ha hatt utallige samtaler, coachinger, kurs, forelesninger og veiledninger ble det helt klart for meg at jeg ikke hadde noe valg, de røde trådene i alle disse menneskemøtene må deles og reflekteres rundt. Dermed har jeg booket et hel teatersal med plass til 500 (versjoner) mennesker hvor vi skal samles, for nettopp røske opp i det redigerte.

Livet er en livesending hvor vi ikke kan trykke på pause, spole tilbake, spole fremover eller slette. Allikevel forsøker vi å redigere så godt vi kan med varierende hell.
Hva er det som gjør at vi redigerer inn eller ut deler av oss selv i møte med andre? Hvor mange "versjoner" har vi egentlig av oss selv i løpet av dagen, uka eller måneden?

Det er bare å hente frem litt selvironi, lene deg tilbake, slippe ut magen, senke skuldrene og glede deg helt vilt og uredigert til den 19.september, ( etter foredraget blir det fest, siden jeg tilfeldigvis har bursdag akkurat denne dagen ).

This event has concluded already.