Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STUDENTFORENINGEN INTER

FAGdag med Hans Wilhelm Steinfeld- Ukraina

Organizer STUDENTFORENINGEN INTER
Venue Nord Universitet-Petter Dass
Date 25. May 2022
Open from 18:00 to 22:00
Show starts 18:00
Age limit 18

25. Mai inviter inter tell et faglig arrangement med en av Norges fremste russisk eksperter Hans Wilhelm Steinfeld. Med 18 år som korrespondent i Moskva og på Balkan, har han en inngående kjennskap til våre naboland i øst. Med tema for kvelden som er Ukraina på randen ser man fram til en hyggelig og lærerik kveld.

Nå er det krise i Europa, og Hans Wilhelm Steinfeld gir oss i dette foredraget et innblikk i bakgrunn, og bakteppet for det som utvikler seg nå. Han gir en prognose for tiden framover og en ny innsikt i Ukraina-konflikten.
Hvordan vil russlands posisjon påvirke Norden- og Hav skjer med tiden?
Hvordan påvirker sanksjonene egentlig den russiske økonomien?
Å til slutt Hva skjedde med Putin?
For det norske folk er han kjent som en tøff og pågående utenriksreporter, med sin markante bergensdialekt som varemerke, der han har bygget seg en ekstraordinær karrière som en av NRKs mest fremtredende utenrikskorrespondenter.

Til slutt er Steinfeld som journalist er blitt spesielt lagt merke til, og han er anerkjent som en journalist av internasjonale kaliber for å ha fått de viktige politiske aktørene i tale.

25. Mai inviter inter tell et faglig arrangement med en av Norges fremste russisk eksperter Hans Wilhelm Steinfeld. Med 18 år som korrespondent i Moskva og på Balkan, har han en inngående kjennskap til våre naboland i øst. Med tema for kvelden som er Ukraina på randen ser...

Ticket name Choose amount
Ordiner 100,00 NOK
-
0
+
Student 50,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve