Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Partiet (S) + Bonad (DK)

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Thisted Musikteater
Håndværker Torv 1, Thisted, Danmark
Date 10. September 2022
Open from 19:00 to 23:30
Show starts 20:00

I forbindelse med fejring af 5 år som regionalt spillested i Nordvestjylland, arrangeres denne jubilæumskoncert, som også for bandet Partiet er en fejring!

Det suveræne live-band, Partiet, er foruden at være Sveriges største reggaeorkester også en fremadstormende succes i hele Nordeuropa! Opskriften på Partiets succes er på samme tid enkel som genial; energiske og uforudsigelige liveshows leveret med overlegen musikalitet! Med deres nye opsætninger lyder de bedre end nogensinde før! Forsanger/Partileder Fredrik Boltes er desuden hovedproducer på "Svenske Nyheter" på SVT - det største svenske comedy-show på tv med 1 mio. ugentlige seere (den svenske pendant til "Tæt på Sandheden med Jonathan Spang").

Partiet har for længst besejret både publikum og anmelderne i Sverige. I 9 år har bandet ikke fået under 5/5 stjerner i en koncertanmeldelse, og de indtager årligt hovedscenen på nogle af broderlandets største festivaler. Forsanger og partileder, Fredrik Boltes, kan instinktivt fange publikums udelte interesse, og folk ved ikke, hvad der rammer dem, før de rives med i en uforglemmelig reggaefest, hvor alt kan ske! (se "Partiet Crowd", vedhæftet)

Med et hold af nogle af Sveriges dygtigste, unge professionelle musikere, drager Fredrik Boltes og Partiet på turné i hele Norden og Tyskland i 2022- Partiet har efter ca. 30-35 danske koncerter et publikum i Danmark, men alt for få har oplevet orkestret, der af mange betragtes som ét af Nordens bedste livebands! Nu får danske koncertgængere chancen igen!

381 af shows på venues/festivaler i 12 lande på 10 år! i 2022 gælder det 10 års jubilæums-turné!
Anerkendt liveband i hele Nordeuropa!
I nyt orkester setup med 8-11 optrædende, stor hornsektion!

Support er Bonad, et nyt dansk fremadstormende band med den mest fantastiske sangerinde!

Bonad er et forholdsvist nyt ungt band på den danske musikscene. På meget kort tid har de opnået rigtig meget! Til Rock The Region og Frekvens Tour fik bandet mange nye fans, og for kort tid siden spillede de en yderst vellykket showcase på SPOT-festival i Århus.

Randers-trioen spiller synth-pop/rock med en stærk og kraftfuld kvindelig vokal i front. Sangene er catchy og velkomponerede med fokus på den gode melodi. Bandet har allerede spillet på adskillige større og mindre spillesteder, og erfaringen er, at publikum tager enormt godt imod bandets musik og performance!

Bonad er meget aktive på de sociale medier og deres videoer på Facebook har titusindevis af views. Siden videoerne er bandet blevet en trio, hvor guitarens lyd findes på backing tracks.

Links to artist

I forbindelse med fejring af 5 år som regionalt spillested i Nordvestjylland, arrangeres denne jubilæumskoncert, som også for bandet Partiet er en fejring!

Det suveræne live-band, Partiet, er foruden at være Sveriges største reggaeorkester også en...

Ticket name Choose amount
Ledsagerbillet 0,00 DKK
-
0
+
Billet 50,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve