Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Arnemoen Gard AS

BLACK RAVEN

https://www.arnemoengard.no
Organizer Arnemoen Gard AS
Venue Arnemoen Gard
Arnemoen Gard
Date 21. October 2022
Open from 20:00 to 02:00

Etter å ha vært fanebærere igjennom Europeisk RocknRoll Revival i flere tiår, og med trygg forankring i bekjentskapet i og rundt Wild Bunch Rocknroll club, har Black Raven gjort stor suksess på sine besøk i Norge. Besøkene er ikke hyppige, og vi er meget glade for å være vertskap denne høsten!

Trioen er nemlig ikke bare et fyrverkeri på scenen, men de er underholdende i samtaler før gig og også ved merch standen etter vel endte oppdrag!
Etter å ha lagt igjen en imponerende diskografi, hardtslående utgivelser og en meget fartsfylt karriere er det fortsatt ingen tegn til at rocketoget fra Düsseldorf skal slutte å skuffe inn kull i mesterverket av et maskineri. Med Bojan, Jens og Julian som lokførere gjelder det kun å skaffe seg billett, og med det ikke å risikere å stå igjen på perrongen når rocketoget fra Düsseldorf tøffer avgårde. For, det er nettopp tøft det er, det er tøft, det er fengende og de klarer på et merkverdig vis å snu steder på hodet imens dem selv står fjellstøtt. Underholdningsfaktoren er så stor, gleden likeså og man blir bare glad av å ha med Black Raven å gjøre i det hele tatt.

Låter som Red Light(Spells Danger), Mound of Clay, Another Sunday Morning, Come Back, Chrome Heart har gjort seg svært bemerket, og disse sammen med resten av skatter vil la deg få erfare følelsen av uttrykkene "gjenkjennelig", "brant seg fast på hjernen" og ikke minst "Dette vil jeg gjenoppleve".

Samarbeidet med Kris Kristofferson må også nevnes, hvilket gjorde Black Raven til verdens eneste og dermed verdens beste Kris Kristofferson Tribute Band. Et album er viet i hans retning i form av "Rocket to Stardom".

Arnemoen Gard er et av kun 2stk utvalgte steder til å huse Black Raven´s Norges tur i 2022.
Siste besøk var i Båstad, Indre Østfold april i 2019, og besøket stod til 20 i stil!

Det blir en genuint bra rocka kveld i Gudbrandsdalen, i det Black Raven tar med fan-skaren og inntar RIngebu."

Etter å ha vært fanebærere igjennom Europeisk RocknRoll Revival i flere tiår, og med trygg forankring i bekjentskapet i og rundt Wild Bunch Rocknroll club, har Black Raven gjort stor suksess på sine besøk i Norge. Besøkene er ikke hyppige, og vi er meget glade for å være...

Tickets
Ticket name Choose amount
Black Rven 300,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve