Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Amanda Tenfjord // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 20. January 2023
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Amanda Tenfjord kommer til Terminalen fredag 20. januar 2023!

Amanda Tenfjord har blitt rost opp i skyene av internasjonalt anerkjente medier som The Fader og New Musical Express (NME), og låtene hennes har reist verden over med global støtte fra Spotify og Apple,og TV-serier på Netflix og NRK. Bare dette er i seg selv er imponerende, men legger vi til at dette var før den internasjonale finalen i Eurovision (8. plass), så forstår man raskt at det er noe stort på gang.

På live-siden har vi tidligere fått oppleve sunnmøringen holde imponerende konserter på en rekke konsertarenaer rundt om i Norge og Europa, både egne konserter og store supportturnéer - nå senest hvor hun åpnet for Madrugada foran 28.000 mennesker på Olympiastadion i Athen.

Forventningene er med andre ord store både når det gjelder det kommende albumet og Europaturneen som følger. For, selv om Tenfjords musikalske milepæler er mange, er “In Hindsight” utrolig nok hennes debutalbum.

"In Hindsight" er utvilsomt et frisk pust og et strålende popalbum som både inneholder fengede og sterke pop-bangere, men også storslåtte og emosjonelle ballader som både gir gåsehud og som lar Amandas store stemme komme til sin rett. De 13 låtene er særdeles velspilt og godt produsert, og at Amanda har fått med seg et aldri så lite stjernelag av folk er heller ikke helt tilfeldig:

- "Jeg var bestemt på at om jeg skulle skrive et album skulle jeg gjøre det sammen med noen få av mine favoritt-mennesker/musikere. Jeg og Bjørn (Bjørn Helge Gammelsæter) har skrevet alle låtene sammen, og på noen av låtene har låtskrivere og artister som dePresno, Hilde Skaar, Thea Wang og Mathias Wang vært med. De er alle folk jeg beundrer høyt. Jeg ville arbeide med noen få folk fordi jeg ville at alle skulle skjønne historien og følelsene som lå bak hvert eneste ord. Mesteparten av albumet er gjort på gamlemåten med dyktige musikere i ekte studio. Det føles derfor ekstra godt at de samme musikerne også er bandet mitt, og når vi snart drar på turne er det for å gjenskape det fine vi skapte sammen i studio.”

Med seg på konsertene har Amanda med andre ord et sterkt og velspilt band i ryggen, kuriøst nok kun bestående av gode venner og kjente fra Sunnmøre. Da sier det seg nesten selv at samspillet blir godt og lekent. Vi gleder oss enormt å oppleve popfenomenet Amanda Tenfjord live på en scene igjen. Det bør du også gjøre!

Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00
ID: 18

Amanda Tenfjord kommer til Terminalen fredag 20. januar 2023!

Amanda Tenfjord har blitt rost opp i skyene av internasjonalt anerkjente medier som The Fader og New Musical Express (NME), og låtene hennes har reist verden over med global støtte fra Spotify og...

Amanda Tenfjord // Terminalen
-
0
+
315,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve