Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Amanda Tenfjord // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 20. January 2023
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Amanda Tenfjord kommer til Terminalen fredag 20. januar 2023!

Billettsalget starter fredag 27. mai kl. 09.00.

Det har vært et enormt trykk rundt norsk-greske Amanda Tenfjord etter at hun ble offentliggjort som den greske representanten for Eurovision 2022. På kort tid har interessen for den unge sunnmøringen eksplodert, ikke bare i det særdeles Eurovision-interesserte Hellas hvor hun på kort tid har blitt rikskjendis, men også fra resten av Europa raser det inn med meldinger og ulike henvendelser. Den sterke fremføringen i Torino viser at oppmerksomheten definitivt er fortjent, der hun høstet hele seks 12-ere og vant et stort og nytt publikum med sin overbevisende opptreden.

Her i Norge har Amanda gitt ut hele ni singler og to EPer i tiden før Eurovision kom på banen, og unikt nok har samtlige vært listet på riksdekkende radio og rotert tungt på streamingplattformene.

I 2019 turnerte Amanda som åpningsartist før Highasakite på deres arenaturné, og hun spilte på samtlige av de store Europeiske showcasefestivalene. Det er med andre ord en rutinert artist som drar på sin første headliner-turné i januar, og vi gleder oss enormt til å endelig se Amanda Tenfjord på en norsk scene!

Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00
ID: 18

Amanda Tenfjord kommer til Terminalen fredag 20. januar 2023!

Billettsalget starter fredag 27. mai kl. 09.00.

Det har vært et enormt trykk rundt norsk-greske Amanda Tenfjord etter at hun ble offentliggjort som den greske representanten for...

Tickets
Ticket name Choose amount
Amanda Tenfjord // Terminalen 315,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve