Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

SØNTH Sensommer Feels

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Spillestedet Stengade
Date 6. August 2022
Open from 20:00 to 02:00

SØNTH inviterer indenfor til en sensommernat med koncerter af de fire femme elektroniske artister, ALOO, Cecilie Penney, abji_hypersun og Katlah.

Forvent eksperimenterende lyduniverser med plads til eftertænksomhed, pop-bangere, break beats, dansegulv og ikke mindst massere af synthesizere.

SØNTH er et feministisk synthesizer-baseret kollektiv og pladeselskab fra København kurateret af de to artister Cecilie Penney og ALOO – et fællesskab der arbejder for ligestilling i musikbranchen gennem koncerter og fælles udgivelser for og af kvinder, ikke-binære og transpersoner. Denne aften har de inviteret de to artister abji_hypersun og Katlah til at spille, som udover dem selv, vil spille hvert sit set.
www.facebook.com/sonthcollective

abji_hypersun er et soloprojektet af billedkunstneren Simin Stine Ramezanali, der også er trommeslager i kvartetten SLIM0 og medstifter af musik platformen UUMPHFF. Første udspil af abji_hypersun var singlen “Dooset daram (midooni?)”, og efter sigende skulle en plade være undervejs i 2023. abji_hypersun blander fragmenter af d’n’b, ustemte persiske klassiske instrumenter, iranske kærlighedssange og en følelsesladet klubstemning.

soundcloud.com/abji_hypersun

I forlængelse af kunstnere som Charlie XCX, Tove LO og MØ kommer danske

Katlah med sin udadvendte ligefremhed og quirky karakter. I kontrasten mellem det rebelske lydbillede og den mere poppede candyfloss lyd ligger Katlah’s karakteristiske crispy vokal og inviterer dig ind i et farvestrålende univers.
Hun udgav i 2020 sine første 3 singler og har siden da fordybet sig i sin lyd som kunstner. I begyndelsen af året 2023 er hun klar med sin debut-EP, hvilket bliver et hyperpoppet fyrværkeri af sæbebobler og tyggegummi. Dog uden at forglemme den dybde og personlig autenticitet, som hendes tekster rummer.
www.instagram.com/kattelicious/

www.facebook.com/kattelicious/

Cecilie Penney er en dansk/irsk komponist, producer og billedkunstner baseret i København. Med manipulerede vokal-samples, fyldige synthflader og field recordings skaber hun en lyd-collage på tværs af elektroniske musikgenrer, hvor synthpop møder techno og lydkunst. Hendes musik er en leg med elektronikkens “huller” og potentiale for at udtrykke følelser og empati. Den processerede vokal fremstår syntetisk men følsom, poleret men samtidigt fyldt med glitches og undersøger på den måde de muligheder, der opstår i samspillet mellem stemme og teknologi.

www.facebook.com/ceciliepenneysound

Med majestætiske lydflader og skarpe synths, indtager ALOO scenen og drager publikum ind i sit fængende, elektroniske univers. Komponisten og produceren, Sofie Søe, som står bag ALOO, har med sin alsidige musikalske erfaring, og inspiration fra sit liv i Berlin, dannet et soloprojekt der rummer både catchy synthpop, hårdtslående beats og bløde, ambiente klangflader. ALOO fremfører sine sange med sin luftige, men stærke vokal, og kommer omkring uventede progressioner på sine synthesizers, der sammen med pedaler og effekter får musikken til at gå op i en højere enhed.

www.facebook.com/ALOOmusic
---------------------------------------
Entré: 120 kr (inkl gebyr) i forsalg / 135 kr i døren!

Links to artist

SØNTH inviterer indenfor til en sensommernat med koncerter af de fire femme elektroniske artister, ALOO, Cecilie Penney, abji_hypersun og Katlah.

Forvent eksperimenterende lyduniverser med plads til eftertænksomhed, pop-bangere, break beats, dansegulv og ikke...

Tickets
Ticket name Choose amount
SØNTH Sensommer Feels 120,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve